probleme broscuta

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

de anuk » 10 Noi 2008, 23:38

hehe , asa ziceam si eu al inceput ca nu manaca, si acuma ar manca non stop. Dimineata ma scoate din sarite , de la 7:30 incepe sa se agite si sa faca cat mai mult zgomot. Cum vede ca ridic capul de pe perna, se ridica la suprafata si zici ca e un catel flamand care se gudura pt un os :) . Desi mi-e drag de el, dimineata chiar imi vine sa-l arunc pe geam :))
Testos activ
Testos activ

:)

de swimy » 28 Noi 2008, 00:07

a inceput sa manance, si viermisori si inima devita pe care o tai in bucati fff mici, numai ca dupa ce mananca, se suie pe piatra si intinde gatul, deschide gura f tare si scoate un sunet ciudat. ce o fi avand? :cry: :?
Testos juvenil
Testos juvenil

de J.F.Krist » 02 Dec 2008, 00:38

Ce sunet, mai exact?

Florin: te rog sa nu mai faci comentarii inutile si rautacioase :!:
How very important it is to bring about in the human mind the radical revolution. The crisis is a crisis in consciousness, a crisis that cannot anymore accept the old norms, the old patterns, the ancient traditions.
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 02 Dec 2008, 14:22

Poate ragaie, mereu face asa ? Ma gandesc ca poate in momentul in care a scos acel sunet, poate se inecase si incerca sa isi revina si sa scoata mancarea ramasa in gat.

[J.F.Krist] Chiar nu te poti abtine de la comentarii inutile ?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de swimy » 02 Dec 2008, 14:55

nu face mereu, dupa ce manaca incepe sa faca, e un ?iuit scurt...eu cred ca mananca prea mult si de aia face :? ii dau un cub de inima de vita taiat in bucatele fff mici, si abia daca mananca jumatate din el. broscuta are aproape o luna de cand am luat-o
Testos juvenil
Testos juvenil

de Florin » 02 Dec 2008, 15:10

Chiar daca s-ar ineca, nu ar iesi niciodata pe insulita. Care este temperatura apei?Ar trebui sa fie cam 28 de grade. Este posibil sa fie racita la plamani.Ochii sunt umflati?
Totusi, asculta-l pe [Pandy] si citeste pe forum, pentru ca vei gasi informatii utile.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de swimy » 02 Dec 2008, 16:20

ochii nu sunt umflati, temp apei este buna....am cautat dar nu am gasit nimic de genul asta...ca mancare ii dau cubulete de inima de vita, niste viermisori de la JBL special pt Babys si azi i-am luat si pestisori

am atasat si un filmulet ca sa vedeti cam care sunt simptomomele

http://tinypic.com/player.php?v=zx8ec5&s=4

later edit : daca vedeti ca are simptomele astea duceti-o cat mai repede la veterinar ca sa nu patiti ce am patit eu....a murit saracuta :(
Testos juvenil
Testos juvenil

de PYF » 28 Dec 2008, 03:14

salutare...am 2 testoase de florida (fata si baiat) de la un timp fata este cam agitata...si am observat ca...are un inceput de conjunctivita....conturul la ochi este putin umflat :(:(... ce sa-i fac..sa nu se agraveze problema la ochi? va rag mult ajutati-ma !!!
Testos juvenil
Testos juvenil

de bosssu » 28 Dec 2008, 10:57

Da-i cu vita plus pe ochi sau cui vit A
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

Anterior