probleme broscuta
hehe , asa ziceam si eu al inceput ca nu manaca, si acuma ar manca non stop. Dimineata ma scoate din sarite , de la 7:30 incepe sa se agite si sa faca cat mai mult zgomot. Cum vede ca ridic capul de pe perna, se ridica la suprafata si zici ca e un catel flamand care se gudura pt un os :) . Desi mi-e drag de el, dimineata chiar imi vine sa-l arunc pe geam :))
Ce sunet, mai exact?
Florin: te rog sa nu mai faci comentarii inutile si rautacioase :!:
Florin: te rog sa nu mai faci comentarii inutile si rautacioase :!:
How very important it is to bring about in the human mind the radical revolution. The crisis is a crisis in consciousness, a crisis that cannot anymore accept the old norms, the old patterns, the ancient traditions.
Poate ragaie, mereu face asa ? Ma gandesc ca poate in momentul in care a scos acel sunet, poate se inecase si incerca sa isi revina si sa scoata mancarea ramasa in gat.
[J.F.Krist] Chiar nu te poti abtine de la comentarii inutile ?
[J.F.Krist] Chiar nu te poti abtine de la comentarii inutile ?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
:)
nu face mereu, dupa ce manaca incepe sa faca, e un ?iuit scurt...eu cred ca mananca prea mult si de aia face :? ii dau un cub de inima de vita taiat in bucatele fff mici, si abia daca mananca jumatate din el. broscuta are aproape o luna de cand am luat-o
- Testos juvenil

:)
ochii nu sunt umflati, temp apei este buna....am cautat dar nu am gasit nimic de genul asta...ca mancare ii dau cubulete de inima de vita, niste viermisori de la JBL special pt Babys si azi i-am luat si pestisori
am atasat si un filmulet ca sa vedeti cam care sunt simptomomele
http://tinypic.com/player.php?v=zx8ec5&s=4
later edit : daca vedeti ca are simptomele astea duceti-o cat mai repede la veterinar ca sa nu patiti ce am patit eu....a murit saracuta :(
am atasat si un filmulet ca sa vedeti cam care sunt simptomomele
http://tinypic.com/player.php?v=zx8ec5&s=4
later edit : daca vedeti ca are simptomele astea duceti-o cat mai repede la veterinar ca sa nu patiti ce am patit eu....a murit saracuta :(
- Testos juvenil

salutare...am 2 testoase de florida (fata si baiat) de la un timp fata este cam agitata...si am observat ca...are un inceput de conjunctivita....conturul la ochi este putin umflat :(:(... ce sa-i fac..sa nu se agraveze problema la ochi? va rag mult ajutati-ma !!!
- Testos juvenil