broasca pierduta
Moderator: Sheppard
15 mesaje
|Pagina 1 din 1
broasca pierduta
si daca am pierdut o broasca prin casa ce fac? e puiut, cum pot sa o gasesc? i know i'm stupid!!! pls help
new at this
- Testos juvenil

Logic ... dupa tine ce ai putea face ? O cauti in locurile ascunse sau pe sub pat, mobil unde poate intra. Daca nu o gasesti meergi cu grija prin casa sa nu cumva sa calci pe ea in caz ca nu o gasesti. Data viitoare sa o scoti numai sub supraveghere :roll:
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
gasit broscuta
mi-am stors mintea aseara sa-mi imaginez unde s-a bagat!!! am mutat toata mobila, am scus lenjeria de pe pat, salteaua, tot...si nu am gasit-o!am zis ca sigur am omorat-o cu mutatul mobilei :( insa am vazut eu ca e cam frig in casa si :idea: am dat centrala la temperatura mai mare si dupa 15 min ghici! a aparut!!!!nu stiu de unde!!!ramane un mister!
new at this
- Testos juvenil

eu cand o scot la plimbare stau mereu cu ea...si cand o sa vad ca vrea sa intre sub canapea ii spun frumos ca nu e voie :D intre timp parca a invatat, ca uneori merge chiar paralel, dar nu intra :lol: eh, mai are ea tentative, dar mai rare. de abia astept sa mai creasca si sa se poata plimba in voie, fara grija ca intra pe undeva.
ale mele sunt mici. pogonel insa e cel mai nebunatic atunci cand vine vorba de plimbare. cum il pun pe pat incepe sa fuga si daca nu esti atent il poti pierde. dar cum sunt mereu cu ochii pe ei nu se intampla nimic rau. inca sunt speriosi si am considerat ca e mai bine sa nu ii traumatizam cu prea multe iesiri in aer liber dat fiind si faptul ca exista si un catel prin zona dornic sa dea pupuri multe si cum ele sunt mici nu inteleg ce e cu ghemul ala miscator si paros. in concluzie noi nu ne pierdem pentru ca abia iesim din casuta noastra.
Pogonel & Agitacila
- Testos juvenil

cautare borschi mic prin casa
am 2 floridiene :)...de obicei le scot pe la mine prin camera inchid usa si nu prea au unde sa se ascunda(acum la 2 ani nici nu mai incearca asa ceva, ori se plimba prin toata camera ori sa opresc prin mijlocu camerei ca acolo bate soarele)...dar sa revin la intamplare
cred ca aveau maxim 3-4 luni(broschi mare si broschi mica), le dau drumu in prin camera ma asez 2 minute la calculator usa de la camera crapata, usa de la baie la fel...dupa 5 min vad usa putin crapata o inchid ma joc cu broschi mare si uit ce broschi mic...peste 10 min incep cautarile...dupa 30 min de cautat prin camera imi aduc aminte ca aveam usa crapata(dezastru...trebuie sa caut in toata casa), intru in baie nimic, dormitor, sufragerie, bucatarie, hol nimic...ma apuc sa mut mobila...nimic...revin in baie...ma uit la masca de la cada... are o gaura pt aerisire de cam 15 cm diametru..bag lanterna si dezastru...se vede umbra lu broschi mic....cred ca 2-3 ore am stat acolo pana a iesit...si culmea cum am reusit...cu un led albatru de la o bricheta.. in 2 min a venit glont la mine :D
cred ca aveau maxim 3-4 luni(broschi mare si broschi mica), le dau drumu in prin camera ma asez 2 minute la calculator usa de la camera crapata, usa de la baie la fel...dupa 5 min vad usa putin crapata o inchid ma joc cu broschi mare si uit ce broschi mic...peste 10 min incep cautarile...dupa 30 min de cautat prin camera imi aduc aminte ca aveam usa crapata(dezastru...trebuie sa caut in toata casa), intru in baie nimic, dormitor, sufragerie, bucatarie, hol nimic...ma apuc sa mut mobila...nimic...revin in baie...ma uit la masca de la cada... are o gaura pt aerisire de cam 15 cm diametru..bag lanterna si dezastru...se vede umbra lu broschi mic....cred ca 2-3 ore am stat acolo pana a iesit...si culmea cum am reusit...cu un led albatru de la o bricheta.. in 2 min a venit glont la mine :D
15 mesaje
|Pagina 1 din 1