broasca pierduta

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

broasca pierduta

de ynna » 06 Feb 2008, 00:37

si daca am pierdut o broasca prin casa ce fac? e puiut, cum pot sa o gasesc? i know i'm stupid!!! pls help
new at this
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 06 Feb 2008, 07:39

Logic ... dupa tine ce ai putea face ? O cauti in locurile ascunse sau pe sub pat, mobil unde poate intra. Daca nu o gasesti meergi cu grija prin casa sa nu cumva sa calci pe ea in caz ca nu o gasesti. Data viitoare sa o scoti numai sub supraveghere :roll:
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de Florin » 06 Feb 2008, 09:31

Vezi ca ele se baga in locuri stramte si intunecate.Acolo este primul loc in care trebuie sa cauti.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

gasit broscuta

de ynna » 06 Feb 2008, 13:22

mi-am stors mintea aseara sa-mi imaginez unde s-a bagat!!! am mutat toata mobila, am scus lenjeria de pe pat, salteaua, tot...si nu am gasit-o!am zis ca sigur am omorat-o cu mutatul mobilei :( insa am vazut eu ca e cam frig in casa si :idea: am dat centrala la temperatura mai mare si dupa 15 min ghici! a aparut!!!!nu stiu de unde!!!ramane un mister!
new at this
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 06 Feb 2008, 16:24

chiar m-a amuzat sa citesc topicul asta, dupa spusele tale as putea presupune ca testoasa ta era ascunsa intre elementii caloriferului :))
Testos Admin
Testos Admin

de Florin » 06 Feb 2008, 16:29

Ori sub calorifer, ori sub tevile de la centrala ce duc spre calorifer.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de ynna » 06 Feb 2008, 16:41

nu nu! am cautat si acolo in cele 2 ore de disperare petrecute azinoapte. numai el stie...oricum se pare ca a rams cu putine sechele, pt ca azi cand l-am scos din apa nu a mai facut nici un pas....
new at this
Testos juvenil
Testos juvenil

de alyenn666 » 10 Feb 2008, 20:16

am patit-o si eu...dupa vreo 2 orede rasturnat mobila ...am gasit-o sub cuvor... :old: deci aveti mare grija pe unde le lasati..
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
Testos meserias
Testos meserias

de panco » 10 Feb 2008, 20:40

chiar si eu am patit-o...dar am gasit-o repede...era intr-un colt al patului...este uimitor ce rapide pot fi daca vor...intrun minut a traversat coridorul si o camera neobservata :shock: ...de atunci sunt foarte atent
Testos juvenil
Testos juvenil

de ynna » 11 Feb 2008, 20:26

ce ma bucur ca nu sunt singura...ma gandeam ce "mama" rea sunt!!!oricum daca i se mai imtampla cuiva o solutie ar fi cresterea temperaturii in camera respectiva. la mine a mers!!
new at this
Testos juvenil
Testos juvenil

de rorazvan » 12 Feb 2008, 10:53

eu cand o scot la plimbare stau mereu cu ea...si cand o sa vad ca vrea sa intre sub canapea ii spun frumos ca nu e voie :D intre timp parca a invatat, ca uneori merge chiar paralel, dar nu intra :lol: eh, mai are ea tentative, dar mai rare. de abia astept sa mai creasca si sa se poata plimba in voie, fara grija ca intra pe undeva.
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pogo's mum » 13 Feb 2008, 02:28

ale mele sunt mici. pogonel insa e cel mai nebunatic atunci cand vine vorba de plimbare. cum il pun pe pat incepe sa fuga si daca nu esti atent il poti pierde. dar cum sunt mereu cu ochii pe ei nu se intampla nimic rau. inca sunt speriosi si am considerat ca e mai bine sa nu ii traumatizam cu prea multe iesiri in aer liber dat fiind si faptul ca exista si un catel prin zona dornic sa dea pupuri multe si cum ele sunt mici nu inteleg ce e cu ghemul ala miscator si paros. in concluzie noi nu ne pierdem pentru ca abia iesim din casuta noastra.
Pogonel & Agitacila
Testos juvenil
Testos juvenil

cautare borschi mic prin casa

de cretzu03 » 16 Feb 2008, 11:08

am 2 floridiene :)...de obicei le scot pe la mine prin camera inchid usa si nu prea au unde sa se ascunda(acum la 2 ani nici nu mai incearca asa ceva, ori se plimba prin toata camera ori sa opresc prin mijlocu camerei ca acolo bate soarele)...dar sa revin la intamplare
cred ca aveau maxim 3-4 luni(broschi mare si broschi mica), le dau drumu in prin camera ma asez 2 minute la calculator usa de la camera crapata, usa de la baie la fel...dupa 5 min vad usa putin crapata o inchid ma joc cu broschi mare si uit ce broschi mic...peste 10 min incep cautarile...dupa 30 min de cautat prin camera imi aduc aminte ca aveam usa crapata(dezastru...trebuie sa caut in toata casa), intru in baie nimic, dormitor, sufragerie, bucatarie, hol nimic...ma apuc sa mut mobila...nimic...revin in baie...ma uit la masca de la cada... are o gaura pt aerisire de cam 15 cm diametru..bag lanterna si dezastru...se vede umbra lu broschi mic....cred ca 2-3 ore am stat acolo pana a iesit...si culmea cum am reusit...cu un led albatru de la o bricheta.. in 2 min a venit glont la mine :D
Testos juvenil
Testos juvenil

de panco » 16 Feb 2008, 11:16

cum am mai spus au obiceiul sa se ascunda in cele mai stramte si intunecoase locuri...a mea de fiecare data cand ii dau drumul prin camera are tendinta sa intre sub pat...odata am lasat-o si sa dus spre tevile de la centrala :) acolo era mai cald :lol:
Testos juvenil
Testos juvenil

de cretzu03 » 16 Feb 2008, 12:51

si ale mele se mai baga sub pat...da ies...daca dau de soare nu le mai iei de acolo :)
Testos juvenil
Testos juvenil