Ajutor! BROSCUTA INTEPATA DE ALBINA
Moderator: Sheppard
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Ajutor! BROSCUTA INTEPATA DE ALBINA
va rog mult sa imi dati un sfat sau un medic care se pricepe la broscute :(( stateam la pc cand dintr-o data am auzit ca se zbate ceva in apa :( era broscuta care numai putea sa se intoarca iar langa ea o albina :(( o inotatoare nu si-o mai poate folosi,si observ ca in ea e acul...nu ma lasa sa o ating...ma musca e foarte agitata :( nu vreau sa imi moara!! :(((
In primul rand trebuie sa scoti acul ramas
- indepartarea imediata a acelor care au ramas infipte in piele (mai ales dupa intepaturile albinelor); metoda in sine de indepartare este mai putin importanta (se poate folosi o carte de credit sau unghia cu care se zgaraie locul intepaturii), ceea ce conteaza este ca acul sa fie inlaturat cat mai repede de la suprafata tegumentului; nu se recomanda prinderea sau apucarea acului sau insectei cu degetele, acest lucru determinand o compresie pe glandele producatoare de venin ale albinei si va inrautati acuzele;
Mergi cu ea la un veterinar, fiind agitata e cam greu sa te descurci singura cu ea
- indepartarea imediata a acelor care au ramas infipte in piele (mai ales dupa intepaturile albinelor); metoda in sine de indepartare este mai putin importanta (se poate folosi o carte de credit sau unghia cu care se zgaraie locul intepaturii), ceea ce conteaza este ca acul sa fie inlaturat cat mai repede de la suprafata tegumentului; nu se recomanda prinderea sau apucarea acului sau insectei cu degetele, acest lucru determinand o compresie pe glandele producatoare de venin ale albinei si va inrautati acuzele;
Mergi cu ea la un veterinar, fiind agitata e cam greu sa te descurci singura cu ea
deci nu ma cuvinte sa iti multumesc :D am facut asa cm mi-ai zis (si i-am clatit bine inotatoarea ca sa nu ramana sapun) iar acum,ce sa vezi? deja o foloseste :bravo: iti multumesc de 1000.... de ori :occasion:
Ultima oară modificat de biancadumi pe 01 Iul 2010, 22:58, modificat 1 dată în total.
6 mesaje
|Pagina 1 din 1