Mananca insula
si eu stiam ca broastele adulte, 4-5 ani, trebuiesc hranite mai rar pt ca masa lor carnoasa nu creste in acelasi ritm cu carapacea, si hranite in exces este posibil sa moara prin sufocare, sa le stranga carapacea.
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Cursuri de croitorie!
Imi cer scuze ca sriu si eu aici..dar am o intrebare care poate se repeta insa nu am timp sa o caut.Le-am dat la testoasele mele cereale, cozonac ,covrigei,pe langa mancarea lor de baza..oare le provoaca ceva rau...va rog sa-mi raspundeti ca sa stiu daca sa le mai dau,in ciuda faptului ca le place. :roll:
am incercat timp de 2 zile sa-i dau mai mult de mancare, si nu a avut nici un rezultat, insula mea e o tinta sigura :)) mai face 2 ture de acvariu mai musca din ea o bucata... faza e ca unele bugatele le inghite iar pe altele le lasa sa pluteasca
- Testos juvenil

tutan scrie:am incercat timp de 2 zile sa-i dau mai mult de mancare, si nu a avut nici un rezultat, insula mea e o tinta sigura :)) mai face 2 ture de acvariu mai musca din ea o bucata... faza e ca unele bugatele le inghite iar pe altele le lasa sa pluteasca
Nu este prea bine sa inghita bucatele din insula....pot sa-i faca rau...ar fi bine sa faci ceva din pietre pe post de insulita,sau orice altceva din care boski sa nu mai poate musca si mai ales INGHITI ....te sfatuiesc sa nu mai astepti prea mult timp..si sa iei o decizie...ii poate provoca blocaj sau chiar sufocarea....
= DoUa BoSkI mIcI =
si la mine cea mica incepuse sa muste din insulita dar am mustrat-o cu un desht peste cap :D si ceva zmucituri si cu "VREI SA MORI EJTI NEBUNA? " :D si acum cand da sa mai muste numa ridic degetu de langa calculator si o taie in apa ,tiind sa cred ca or fi ele reptile dar le merge tartacuta :)
- Testos juvenil

123abc scrie:cand mai creste trebuie sa-i tai gherele? :| :baby inca e mic(totusi cred ca are 1 an)
nu se taie ghearele, chiar daca la masculi pot creste lungi tare.
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Pentru poze click aici!
Eu fac insulita din bolovani si sunt mari si plate.fac cu iele insulite grozave si urca pietrele ca niste scari si doarme sub apa pe o "treapta"sin pietre si apa o acopera pana la 2 mm peste carapace.sunt multe trepte si pesteri sunt cateva .doarme la penultima treapta din cele spre sus.o data s-a intamplat sa nu gaseasca un loc confortabil si a dormit pe pietre.apropo,Tutan poti sa iei si tu pietre si sa faci cum am facut eu. 8) :D
de dimineata i se uscase pielea rau.
ce sar intampla daca unei testoase semi-acvatice i se usuca pielea rau?
de dimineata i se uscase pielea rau.
ce sar intampla daca unei testoase semi-acvatice i se usuca pielea rau?