Mananca insula

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

de Florin » 23 Apr 2009, 18:04

Ne pare rau :oops: Cel mai bine faci cum a spus OSDEROS. Rezolvi problema cu mancatul din insula, arata mult mai bine acvariul si in plus, isi mai toceste ghearele.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de anuk » 23 Apr 2009, 19:01

si eu stiam ca broastele adulte, 4-5 ani, trebuiesc hranite mai rar pt ca masa lor carnoasa nu creste in acelasi ritm cu carapacea, si hranite in exces este posibil sa moara prin sufocare, sa le stranga carapacea.
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

de tutan » 23 Apr 2009, 21:26

cu alte cuvinte trebuie sa schimb insula, o sa fie cam grei pt ca am un acvariu destul de adanc... oricum multumesc pt ajutor
Testos juvenil
Testos juvenil

de bosssu » 23 Apr 2009, 22:54

si mie imi manca din insula si ma scoso.... fomista testoasele astea frate :|
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

de Home » 24 Apr 2009, 07:55

Imi cer scuze ca sriu si eu aici..dar am o intrebare care poate se repeta insa nu am timp sa o caut.Le-am dat la testoasele mele cereale, cozonac ,covrigei,pe langa mancarea lor de baza..oare le provoaca ceva rau...va rog sa-mi raspundeti ca sa stiu daca sa le mai dau,in ciuda faptului ca le place. :roll:
Testos juvenil
Testos juvenil

de bosssu » 24 Apr 2009, 09:30

pai cred ca au zahar cred ca mai mult ca sigur au zahar care nu le face prea bine te sfatuiesc sa nu le dai
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

de 123abc » 25 Apr 2009, 08:03

eu le-am dat alune cand mai traia cealalt si le placeau.a fost bine sau rau?(am facut asta o singura data)

cand mai creste trebuie sa-i tai gherele? :| :baby inca e mic(totusi cred ca are 1 an)
2 broscoi nebuni de legat(Rafaelo si Piticu')
Testos juvenil
Testos juvenil

de tutan » 25 Apr 2009, 09:37

am incercat timp de 2 zile sa-i dau mai mult de mancare, si nu a avut nici un rezultat, insula mea e o tinta sigura :)) mai face 2 ture de acvariu mai musca din ea o bucata... faza e ca unele bugatele le inghite iar pe altele le lasa sa pluteasca
Testos juvenil
Testos juvenil

de Elizza » 25 Apr 2009, 21:46

tutan scrie:am incercat timp de 2 zile sa-i dau mai mult de mancare, si nu a avut nici un rezultat, insula mea e o tinta sigura :)) mai face 2 ture de acvariu mai musca din ea o bucata... faza e ca unele bugatele le inghite iar pe altele le lasa sa pluteasca

Nu este prea bine sa inghita bucatele din insula....pot sa-i faca rau...ar fi bine sa faci ceva din pietre pe post de insulita,sau orice altceva din care boski sa nu mai poate musca si mai ales INGHITI ....te sfatuiesc sa nu mai astepti prea mult timp..si sa iei o decizie...ii poate provoca blocaj sau chiar sufocarea....
= DoUa BoSkI mIcI =
Testos juvenil
Testos juvenil

de Trancer » 26 Apr 2009, 23:25

si la mine cea mica incepuse sa muste din insulita dar am mustrat-o cu un desht peste cap :D si ceva zmucituri si cu "VREI SA MORI EJTI NEBUNA? " :D si acum cand da sa mai muste numa ridic degetu de langa calculator si o taie in apa ,tiind sa cred ca or fi ele reptile dar le merge tartacuta :)
Testos juvenil
Testos juvenil

de mihaelajulia » 24 Mai 2009, 21:59

123abc scrie:cand mai creste trebuie sa-i tai gherele? :| :baby inca e mic(totusi cred ca are 1 an)

nu se taie ghearele, chiar daca la masculi pot creste lungi tare.
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Testos juvenil
Testos juvenil

de fufi<3 » 06 Iun 2009, 09:54

cand mai creste trebuie sa-i tai gherele? :| :baby inca e mic(totusi cred ca are 1 an)[/quote]

asta vroiam sa intreb si eu acum,se tai ghearele?e ciudat nu ai cu ce sa le tai pt ca totusi au labutele micute si sunt firave.. :shock:
Testos juvenil
Testos juvenil

de roxana98 » 09 Noi 2009, 20:38

Eu fac insulita din bolovani si sunt mari si plate.fac cu iele insulite grozave si urca pietrele ca niste scari si doarme sub apa pe o "treapta"sin pietre si apa o acopera pana la 2 mm peste carapace.sunt multe trepte si pesteri sunt cateva .doarme la penultima treapta din cele spre sus.o data s-a intamplat sa nu gaseasca un loc confortabil si a dormit pe pietre.apropo,Tutan poti sa iei si tu pietre si sa faci cum am facut eu. 8) :D

de dimineata i se uscase pielea rau.
ce sar intampla daca unei testoase semi-acvatice i se usuca pielea rau?
Testos juvenil
Testos juvenil

Anterior