Acvariu cu pesti:)
Moderator: diego
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Acvariu cu pesti:)
buna,
ma tot bate gandul de ceva timp :mrgreen: ...sa imi fac si un acvariu cu pestisori ( separat de broscute :weee )
ca filtru am, incalzitor am, :mrgreen:
ma gandesc sa imi fac unul la comanda
am mai avut cand eram mica...
intrebarea mea e urmatoare...cum trebuie sa fie apa..?..ca temperatura? :mrgreen:
voi aveti? daca da postati niste poze :P
ma tot bate gandul de ceva timp :mrgreen: ...sa imi fac si un acvariu cu pestisori ( separat de broscute :weee )
ca filtru am, incalzitor am, :mrgreen:
ma gandesc sa imi fac unul la comanda
am mai avut cand eram mica...
intrebarea mea e urmatoare...cum trebuie sa fie apa..?..ca temperatura? :mrgreen:
voi aveti? daca da postati niste poze :P
:mrgreen: ooh am incercat, mi-am luat asta-vara 4 sanitari..dupa 2 ore :( ..erau deja papati
:mrgreen: cred k e mai mare ca a lui anuk :| ...hulk putin spus :D
pun mai tarziu poze cu ei :roll:
si la ideea ta cu despartitor,nu vreau sa ma complic...pt ca broscutele sunt mult prea mari si abia ma mai descurc cu acvariul asta de 60 de litri :mrgreen: ...in curand facem unul nou
:mrgreen: cred k e mai mare ca a lui anuk :| ...hulk putin spus :D
pun mai tarziu poze cu ei :roll:
si la ideea ta cu despartitor,nu vreau sa ma complic...pt ca broscutele sunt mult prea mari si abia ma mai descurc cu acvariul asta de 60 de litri :mrgreen: ...in curand facem unul nou
:) Mda din pacate i-am gresit numele, Bamse...i se potrivea de minune Hulk. Nu-i nimic, ii dam si nume de familie :)) Bamse Hulk :))
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Cursuri de croitorie!
Daca vrei sa iti traiasca pestii ai nevoie de un alt acvariu dotat cam cu aceleasi "chestii" ca si cel pentru broscuta. Ai nevoie de incalzitor, filtru, termometru(temperatura cea mai convenabila pentru majoritatea pestilor este 24-25 de grade) si lumina Trebuie sa ai grija sa asiguri un anumit nr de litrii de apa pentru fiecare centimetru de peste. Nu ai nevoie de bec cu UVB/A si nici de bec care sa-ti incalzeasca exteriorul acvariului. Eu am si acvariu de pesti si pot sa-ti spun ca cele doua acvarii se ingrijesc relativ usor. Deci succes. Daca ai nevoie de alte sfaturi poti sa-mi scrii.
- Testos juvenil

7 mesaje
|Pagina 1 din 1