Nu stiu ce sa-i fac :((

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Nu stiu ce sa-i fac :((

de cchristya » 08 Mar 2009, 12:18

hello!
mi-am luat pe 1martie o broscuta cu tample galbene si am cateva nelamuriri, daca ma poate ajuta cineva.
nu inteleg de ce nu ii place sa stea in apa.aproape tot timpul se cocoata pe pietre si pe peretii acvariului ca sa fie cu capul afara. si sta acolo cate jumatate de zi (dupa care isi schimba locul,dar in aceeasi pozitie)
temperatura e ok (26-27grade),filtru are, sursa de lumina, papa...:(
e normal?

Test

de takawachinchila » 08 Mar 2009, 12:34

Salut! de obicei dureaza cateva zile pana cand se acomodeaza testoasa cu noul camin. Daca acvariul are toate cele necesare (filtru, incalzitor, lampa UV, suprafata tip "insulita") nu ar trebui sa fie probleme. Poate fi si ceva legat de temperamentul broscutei. Unele sunt foarte "demente" iar altele pot fi niste ... puturoase :)
PS: vezi sa nu ai in apropiere anumite elemente ce pot constitui factori de stress pentru testoasa (zgomot puternic, vibratii etc).
Toate cele bune :)
Testos meserias
Testos meserias

de cchristya » 09 Mar 2009, 19:34

cred ca broscuta mea are nevoie de un psiholog ;))
sper sa se acomodeze, desi are deja 10zile..uoff..
mersi mult pt sfaturi!

ps: mai nou si-a gasit un alt loc...sta cocotata pe filtru :)

de Kirill » 12 Mar 2009, 16:00

si Oski al meu face\facea asa dar acum in ultimul timp am vazut ca mai iasa si pe uscat si acum este destul de obisnuit cu mine....ai rabdare pentru ca daca ii oferi conditile necesare o sa se adapteze in ritmul sau. 8)
ps : la mine au trecut trei sapt si inca nu este complet obisnuit si este tot trachemis scripta scripta
Testos meserias
Testos meserias