Vand acvariu + broscute
Moderator: diego
11 mesaje
|Pagina 1 din 1
Vand acvariu + broscute
In Bucuresti
Detalii si poze(multe :) ) aici :
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=1323
@ Admin - am simtit nevoia sa postez in ambele categorii pentru ca e vb si de acvariu si de broscute si n`am stiut unde sa il incadrez mai bine.Daca e ceva in neregula cu unul dintre topic`uri imi cer scuze, se poate sterge.Daca nu`i problema, cu atat mai bine, :).Merci.
Detalii si poze(multe :) ) aici :
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=1323
@ Admin - am simtit nevoia sa postez in ambele categorii pentru ca e vb si de acvariu si de broscute si n`am stiut unde sa il incadrez mai bine.Daca e ceva in neregula cu unul dintre topic`uri imi cer scuze, se poate sterge.Daca nu`i problema, cu atat mai bine, :).Merci.
- Testos juvenil

Salut....E cam putin, avand in vedere cat ar costa in magazin, dar pe langa asta, degeaba imi cumperi ustensilele daca eu raman cu broscutele, si pe langa asta fara acvariu in care sa le tin ;).
Oricum, multumesc de oferta.
Oricum, multumesc de oferta.
- Testos juvenil

OsDeRos scrie:din pacate ptr tine nu cred ca vei gasi cumparator asa repede. rar sunt persoanele care au bani si a doua zi isi iau ca pe un moft. in caz ca nu gasesti cumparator deloc pana scapi de problema. o sa le mai dai sau le vei dona? ( :roll: )
Pe cea mare oricum as vrea sa o donez.
Stai linistit, daca ma hotarasc sa o donez pe cea mica la tine ajunge :) .
Echipamentele + acvariul sa le donez ar insemna efectiv sa`mi bat joc de munca si de banii mei pe care i`am investit in asta si pe care oricum nu mi`i scot la pretul asta, dar deh...Lucrurile se deprecieaza :) .
- Testos juvenil

11 mesaje
|Pagina 1 din 1