"...am observat pe carapace niste pete albe..."
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
Am primit o broscuta testoasa de Florida de Craciun.Mi-e foarte draga,dar in acelasi timp mi se pare destul de dificil de intretinut...Am incercat sa-i asigur conditiile necesare pentru a avea un trai "fericit",iar pana acum se pare ca am reusit.E vesela,ii place sa stea la plaja 8) ,sa inoate...si mananca foarte bine.
Insa,de curand am observat pe carapace niste pete albe,mai precis la intretaierea "solzilor" de pe aceasta.Nu stiu ce ar putea fi si daca ar trebui sa ma ingrijoreze...Daca poate cineva sa ma ajute...i-as fi foarte recunoscator..Nu vreau sa pateasca ceva testosul.. :(
Insa,de curand am observat pe carapace niste pete albe,mai precis la intretaierea "solzilor" de pe aceasta.Nu stiu ce ar putea fi si daca ar trebui sa ma ingrijoreze...Daca poate cineva sa ma ajute...i-as fi foarte recunoscator..Nu vreau sa pateasca ceva testosul.. :(
poza cu testosul meu http://img254.imageshack.us/my.php?imag ... 020ac4.jpg :)
stai linistit..din cauza vitaminei A in contact cu apa asa se fac..ca un ulei alb pe carapace...daca dai cu peria se ia...e bine inainte sa o dai cu ulei sa o cureti putin cu o periuta de dinti..dar foarte incet ca sa nu zgarii carapacea....nu ai de ce sa iti faci griji
e bine sa nu o dai chiar zi de zi cu ulei cu vitamine....poti si odata la doua sau trei zile.....dar atunci cand o dai sa ii si cureti carapacea cu periuta de dinti...mai ales micile crapaturi dintre "solzi"
e bine sa nu o dai chiar zi de zi cu ulei cu vitamine....poti si odata la doua sau trei zile.....dar atunci cand o dai sa ii si cureti carapacea cu periuta de dinti...mai ales micile crapaturi dintre "solzi"
:oops 2 broscute testoase de florida......ALFA (ea) si TERRA (el) >:P
8 mesaje
|Pagina 1 din 1