Zgomot asurzitor!!

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Zgomot asurzitor!!

de lxndr_faur » 08 Feb 2009, 22:29

Buna!Miam comfectionat un filtru extern ca a lui Monoceros si lam pus in functiune astazi :) dar fiind acvariul in camera mea scoate un zgomot asurzitooor! de cascada...si nu pot sa dorm...am incercat sa pun un plastil pentru ase prelinge si alte diferite materiale ...si plase de tantari cum a pus Monoceros dar tot face zgomot si testoasa cea mica,Ema este foarte stresata stand numai pe fundul acvariului iar cealalta,Bubulina nu pare a fi stresata,decat un pic agitata decat de obicei.ce sa fac!?am incercat tot :( ...pls help.
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de Monoceros » 09 Feb 2009, 09:34

Pai daca ai urmarit evolutia filtrului, la un moment dat am decupat latura mica a acvariului (unde am asezat filtrul), pentru ca returul sa fie cat mai aproape de nivelul coloanei de apa din acvariu. Am mai ridicat acvariul cu doua placi de polistiren expandat de 5 cm si totul e in regula asa. :wink:
Imagine
Testos Admin
Testos Admin