Filtru
Moderator: Sheppard
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
Nu conteaza banii
am doua broscutze si acum le-am facut acvariul are cam 50x30x30.nust ce filtru sa le pun intern sau extern,care sunt sfaturile voastre care mi le puteti da.
- Testos juvenil

Atsea sunt broscutzele mele
http://tinypic.com/view.php?pic=291p7qu&s=5 nu conteaza banii vreau un filtru bun.acavriul l-am facut este de 50x30x30,cred ca este bun pt ele.
- Testos juvenil

Daca ai fi citit pe forum, ai fi vazut ca cele recomandate sunt filtrele externe. Poftim un topic unde se discuta despre ele: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=1022
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Bara pulverizatoare
Buna, eu am un filtru intern, sunt multumit de el deocamdata(nu ama acvariu f mare) dar cand am ajuns acasa mi`am dat seama ca nu mi`a dat bara pulverizatoare, bara aia cu cateva gauri prin care iese apa cu aer si da un efect super acvariului.Si ma gandeam sa fac eu una dintr`un furtun ca cel prin care isi ia aer gaurit ici colo da nu a mers nu-si mai tragea aer deloc, am incercat sa fac gaurile mai mari si mai mici dar dejeaba.Stie cineva ce e de facut ?
- Testos juvenil

Re: Bara pulverizatoare
vladraq scrie:Buna, eu am un filtru intern, sunt multumit de el deocamdata(nu ama acvariu f mare) dar cand am ajuns acasa mi`am dat seama ca nu mi`a dat bara pulverizatoare, bara aia cu cateva gauri prin care iese apa cu aer si da un efect super acvariului.Si ma gandeam sa fac eu una dintr`un furtun ca cel prin care isi ia aer gaurit ici colo da nu a mers nu-si mai tragea aer deloc, am incercat sa fac gaurile mai mari si mai mici dar dejeaba.Stie cineva ce e de facut ?
Efect super? :)) ce? galagie si spuma pe apa?
- Testos juvenil

9 mesaje
|Pagina 1 din 1