Testoasele si alte animale

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Testoasele si alte animale

de rorazvan » 30 Ian 2009, 13:43

Salut,

Exista o posibilitate destul de mare sa primesc 2 porcusori de Guineea :D si ma gandeam cum se manifesta testoasele in relatia cu alte animale "de companie".
Desigur, aici depinde si de ceilalti companioni, dar referindu-ma strict la testoase (care imi sunt foarte dragi, pe cea mare o am de vreun an si jumatate si au acvariul lor si tot ce le trebuie :) ) ma intrebam cum interactioneaza cu ceilalti, daca exista vreun risc sa capete vreo boala, sa fie agitate in prezenta porcusorilor, sa nu le cada bine ceva...Mi-ar placea sa se inteleaga sau macar sa nu se deranjeze reciproc.

Poate imi puteti da ceva sugestii, daca v-ati mai confruntat cu aceasta situatie.

Multumesc :lol:
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 30 Ian 2009, 14:44

Nu cred ca este indicat sa cresti testoase la un loc cu alte animale decat reptile sau pesti.
Testos Admin
Testos Admin

de rorazvan » 30 Ian 2009, 15:02

diego scrie:Nu cred ca este indicat sa cresti testoase la un loc cu alte animale decat reptile sau pesti.

"la un loc" insemnand in aceeasi camera? asta ar fi problema. in rest, fiecare cu spatiul lor, desigur.
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 30 Ian 2009, 15:56

aa..in aceeasi camera nu vad nicio problema, doar ca din cate am auzit porcusorii de guineea sunt galagiosi pe timpul noptii iar daca dormi in camera respectiva sigur o sa te streseze
Testos Admin
Testos Admin