Buna
Moderator: Sheppard
Fenomenul chimic - pune in doua pahare apa de la robinet, bea unu pe loc celalalt lasa-l cateva ore si pe urma sa-l bei, ce diferenta observi ?
Lasi apa in sticle (de preferat bidoane de 5-8 litri) FARA capac minim 24 ore
Lasi apa in sticle (de preferat bidoane de 5-8 litri) FARA capac minim 24 ore
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
yoyo scrie:pandy mi-ai spus sa masor testoasa are 10 cm cum pot afla varsta?????? :?:
Testoasa ta are intre 12,18 luni (daca a stat in conditii relativ normale) si multi ani (daca a fost tinuta in conditii proste, acvariu mic, spatiu putin de plimbat - nedezvoltare corecta, si multi alti factori)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
vin cu vesti noi i-am facut un apartament lui mini de lux ;)) are 60 cm lungime 40 latime si 30 inaltime e destul d mare si partea d jos tot 60 are vila :P dar ma cam supara ceva la ea nu prea deskide okisori si azi am vz k i se cojeste carapacea si partea de pe burtica dar nu in totalitate si nu stiu de ce :cry: voi stiti????
- Testos juvenil