Terariu/ Acvariu necesar
Moderator: diego
3 mesaje
|Pagina 1 din 1
Terariu/ Acvariu necesar
Buna, nu vreau sa par "cersetoare" dar am mare nevoie de un terariu(acvariu) pentru broscuta mea:(. De cand nu mai avem balcon sta de ceva timp intr-un spatiu prea mic. Ce am gasit era fie prea mic(acvariu de pesti) fie prea scump asa ca deocamdata ne descurcam greu. Incep sa apara si probleme de sanatate din pricina asta si cum nu avem un spatiu de amenajat este dificil de adaugat alte echipamente(becuri, incalzitoare, etc.). Daca este cineva aici care doneaza un terariu sau acvariu destul de mare pentru o broscuta de 11 centimetri as fi recunoscatoare.
Respiram lumina, respiram muzica, respiram clipa care trece prin noi...
- Testos juvenil

Daca totusi nu are nimeni, stie cineva cam cat m-ar costa sa dau o comanda la un geamgiu sau ceva in genul asta pentru un terariu de 50cm/100cm si cam 40cm in inaltime?Ma intereseaza asa aproximativ pt ca nu am mai comandat nimic la geamgiu(nici nu prea stiu vreunul prin zona). Multumiri anticipate.
Respiram lumina, respiram muzica, respiram clipa care trece prin noi...
- Testos juvenil

Mai bine te-ai duce singur sa intrebi la tine p-acolo pentru ca sunt diferent de preturi de la oras la oras.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
3 mesaje
|Pagina 1 din 1