Donez acvaterariu
Moderator: diego
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Donez acvaterariu
Donez acvariu 30cmx65cm h40cm, contine platforma de sticla si rampa de acces lipite cu silicon, pe rampa si platforma pietris lipit cu silicon si are capac de sticla pe 2/3 din suprafata lipit tot cu silicon (deci daca vreti sa puneti incalzitor deasupra zonei de plaja trebuie desfacut capacul asta). Pana la inaltimea platformei de plaja incap cca 55 de litri.
E destul de vechi si are zgarieturile de rigoare si siliconul a fost "trimerat" inauntru de testoasele mele, deci nu va asteptati la cine stie ce. Daca cineva are nevoie ca acvariu de inceput sau de urgenta e binevenit.
Vad ca nu il vrea nimeni :( . Nu arata chiar asa rau si cred ca pentru o testoasa care amorteste intr-o insulita cu palmier e un palat.
Pun si niste poze.

E destul de vechi si are zgarieturile de rigoare si siliconul a fost "trimerat" inauntru de testoasele mele, deci nu va asteptati la cine stie ce. Daca cineva are nevoie ca acvariu de inceput sau de urgenta e binevenit.
Vad ca nu il vrea nimeni :( . Nu arata chiar asa rau si cred ca pentru o testoasa care amorteste intr-o insulita cu palmier e un palat.
Pun si niste poze.

7 mesaje
|Pagina 1 din 1