Oua de testoase

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Oua de testoase

de lxndr_faur » 13 Ian 2009, 19:02

Buna!Mam intrebat daca atunci cand o testoasa in captivitate face oua fetilizate ce pot face pentru a reusi eclozarea lor?
Am auzit ca se scot din apa(daca cumva le face in apa)si le pun in pamant si aicia nu stiu la ce adancime daca trebuie la o temperatura anume in cat timp eclozeara si cate oua face ?Mam gandit ca la o temperatura anume nui obligatorie adik celel din libertate le pune im pamant unde nu le incalzeste le lasa acolo...si eclozeaza peste un anumit timp,dar vreau s astept mai multe pareri si Alte INFORMATI despre aceasta...adik dupa eclozare ce trebuie facut pentru pui si altele ce poate adauga fiecare.
Am vb la persoana intai pentru ca sunt o mamica de testoase si sunt curioasa despre aceste lucruri si vreau sa invat mai multe...
Am uitat sa va spun ca eu am o testoasa de florida si una europeana de apa dulce(emys orbicularis)si inca sunt mici dar vreau sa va spun cum ar fi sa se imperecheze si cear iesi :mrgreen: ...cred ca ar iesi chiar frumos dar nu stiu daca se poate...
Va multumesc pentru intelegere...sa va traiasca broscutele!
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 13 Ian 2009, 20:33

poi ele depun oo cand le vine perioada.. nu oricand.. so.. presupunand ca le fac in lunile de vara... pamantu este cald si se pastreaza la o anumita temperatura lafel cum fac si crocodilii. cele 2 testoase ale tale nu se vor imperechea niciodata :)). ptr info ecolozare pe mess ca sa nu fac reclama :)
Testos Moderator
Testos Moderator

de lxndr_faur » 13 Ian 2009, 22:28

nu vad de ce nu sar imperechea :D ...te rogi spunemi dc nu :shock: ...
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 14 Ian 2009, 13:26

ptr ca`s 2 rase diferite. ca si cum ai incerca sa imperechezi o capra cu`n cal
Testos Moderator
Testos Moderator