Probleme cu respiratia

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Probleme cu respiratia

de alin_lio » 01 Ian 2009, 18:10

Broscuta cea mare scoate capul afara din apa si face balonase. Nu scoate zgomote cand resira si narile sunt curate. Acvariul este inchis pt ca in casa sunt diferente de temperaturi dar in general sunt 12/ 15 grade. In apa sunt 27/29 de grade. In acvariu se formeza condens.Azi am vazut mucegai pe peretii acvariului. Le/am pus Vitacraft in acvariu. Ce sfat ne dati? Se poate sa respire greu din cauza mucegaiului sau sa aiba probleme cu plamanii? Nu cred ca se poate sa le scoatem capacul pt ca in casa e frig ziua cand suntem la lucru si e formeaza igrasie apa lor are 27/29grade si in camera sunt 12 grade
Ultima oară modificat de alin_lio pe 01 Ian 2009, 20:27, modificat 1 dată în total.
Lucia and Andy testosi pana la capat
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 01 Ian 2009, 19:24

Eu zic sa incerci sa ii scoti capacul si pentru a mentine o temperatura constanta sa montezi unul sau mai multe becuri de 60 W depinde cate sunt necesare (daca nu este foarte mare acvariul este indeajuns unul)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

Respiratia

de gabosbaro » 02 Mar 2009, 09:55

Salut!Revin si eu cu o problema cu testoasa mea.De ieri,cand merge uneori scoate un sunet..ca un chitait..astazi de dimineata facea si in apa iar can am puso pe pat ca sa ii schimba apa facea si mai tare si de mai multe ori.Ce sa insemne acest lucru..este cumva racit ???O sa dau si o fuga pana la veterinar dar vreau si parerea voastra.Va rog sa imi raspundeti cat mai repede
Broscutele sunt niste animale mici dar cu suflet mare!
Testos juvenil
Testos juvenil