La 2 milioane ce filtru?
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
La 2 milioane ce filtru?
Ce filtru imi recomandati la 2 milioane? Poate unul extern. Dar cascada.. e prea galagioasa?
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Filtru
la 2 milioane recomand tetratec 700. extern, evident. modelul asta il am si eu si sunt foarte multumit.
cascada aia, ca sa nu fie galagioasa, o orientezi sa curga jetul pe un perete al acvariului. nu scoate nici un zgomot. si arata si misto. :D
cascada aia, ca sa nu fie galagioasa, o orientezi sa curga jetul pe un perete al acvariului. nu scoate nici un zgomot. si arata si misto. :D
Filtru
apa in primele zile o sa fie cam jegoasa pana se stabilizeaza biologic, chimic etc. asa zisa fantana e de fapt tubul pe care ajunge apa inapoi in acvariu, dupa ce este trecuta prin mediile filtrante. tubul are mai multe gauri, pe toata lungimea. in felul asta, se realizeaza o circulatie buna a apei. daca ai si pesti, acest lucru ajuta si la oxigenarea apei. cum am spus mai devreme, ca sa nu faca zgomot jetul de apa, orienteaza-l spre peretele acvariului. daca nu vrei tubul respectiv, poti introduce direct furtunul de evacuare ... daca filtrul meu face uneori zgomot, apas de cateva ori butonul de amorsare si se rezolva totul in cateva secunde.
6 mesaje
|Pagina 1 din 1