Nou in doemniu !!! Dat-im niste sfaturii!
Moderator: Sheppard
11 mesaje
|Pagina 1 din 1
Nou in doemniu !!! Dat-im niste sfaturii!
Salut .
Ma numesc Ovidiu.
Sunt din Gherla
Am deschis acest topic deoarece vreau sa-m fac un acvariu cu filtru extern !!!
Nu am nici broscute testoase ( am avut dar le-am tinut intr-un acavriu de palstic de la pet sop pe vremea aia nu stiam de cautare pe net si mi-au murit , iar acum uitandu-ma pe forum m-am decis sa im fac un acvariu si sa-m cumpar broaste ) vreu ceva care sa nu se faca foarte mare undeva in 7 cm diametru maxim! Poate ma ajutatii sa aleg ceva sau im spuneti ce avetii voi!?
In ceea ce priveste dimensiunile acavriului :
64x40x40 91L
Lungiema e cu tot cu filtru si 91L cu tot cu spatiu filtrului!!!
Ce ziceti de dimensiuni?
O sa revin cu o poza cu locul unde va fi plasat acvariul si o sa intelegetii de ce nu mai lung! :wink:
Ma numesc Ovidiu.
Sunt din Gherla
Am deschis acest topic deoarece vreau sa-m fac un acvariu cu filtru extern !!!
Nu am nici broscute testoase ( am avut dar le-am tinut intr-un acavriu de palstic de la pet sop pe vremea aia nu stiam de cautare pe net si mi-au murit , iar acum uitandu-ma pe forum m-am decis sa im fac un acvariu si sa-m cumpar broaste ) vreu ceva care sa nu se faca foarte mare undeva in 7 cm diametru maxim! Poate ma ajutatii sa aleg ceva sau im spuneti ce avetii voi!?
In ceea ce priveste dimensiunile acavriului :
64x40x40 91L
Lungiema e cu tot cu filtru si 91L cu tot cu spatiu filtrului!!!
Ce ziceti de dimensiuni?
O sa revin cu o poza cu locul unde va fi plasat acvariul si o sa intelegetii de ce nu mai lung! :wink:
- Testos juvenil

Nu am auzit de vreo testoasa care sa ramana mica, adica sa nu depasesca 7 cm. In rest este bine la ceea ce te-ai gandit.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
11 mesaje
|Pagina 1 din 1