Testoasa de florida mananca pestele???

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Testoasa de florida mananca pestele???

de bosssu » 07 Dec 2008, 22:02

Doresc ca la testoasa mea sai iau un peste-leopard credeti ca-l mananca? ca yo nu vreau sa-l manance ) testoasele nu au mai mult de 2 luni si au 4 cm carapacea deci pestele e mai mare ca gura testoasei? deci credetei ca scapa? ca yo nu-l iau sa-l manance yo-l iau ca-mi place deci ziceti-mi sa stiu daca iau.
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

de OsDeRos » 08 Dec 2008, 00:10

nu stiu cat costa pestele ala dar se poate sa nu`l manance.. un peste e mult mai agil ca broscuta in acvariu.. si mai ales ca zici ca`i mai mare. oricum pana nu incerci nu ai cum sa sti...
Testos Moderator
Testos Moderator

de anuk » 08 Dec 2008, 01:34

acuma cat sunt mici nu cred ca o sa-i faca nimic, insa cand or mai creste... Broscuta mea e tare ciudata...traieste in acvariu(de cand era mica) cu 2 pesti sanitari si 2 melci si nu se atinge de ei, insa zilele trecute i-am mai cumparat 2 pesti sanitari pe care i-a halit in nici 2 minute iar de cei cu care a crescut nu se atinge :)
Testos activ
Testos activ

de bosssu » 08 Dec 2008, 09:36

mersi cred ca tot sanitari iau. sanitarii mananca mancarea de testoasa de pe fund?
Testos meserias
Testos meserias

de J.F.Krist » 08 Dec 2008, 10:01

Daca-s sanitari micuti, nu. Depinde de marime. Si eu am tinut pestii impreuna cu testoasele pana cand au facut cateva luni si m-am trezit cu unu din pesti rupt in doua. :D Il incercasera nitel.
How very important it is to bring about in the human mind the radical revolution. The crisis is a crisis in consciousness, a crisis that cannot anymore accept the old norms, the old patterns, the ancient traditions.
Testos juvenil
Testos juvenil

de bosssu » 08 Dec 2008, 22:08

am laut 2 sanitari si broscuta vad ca nu-i baga in seama. da cand broscutele or creste o sa-i bage in seama?(Sper ca nu :shock: :shock: :? :( )
Testos meserias
Testos meserias

de tibor.sos » 08 Dec 2008, 22:21

un peste agil nu va fi mancat de testoasa. dar cand va ajunge, inconstient, aproape de testoasa, probabil va pierde ceva: niste bucati din ea, chiar daca nu toata viata din prima. si cand va fi accidentat, va incepe adevarata vanatoare - miros si sange in apa si timp berechet... sunt cazuri cand testoasa nu ataca pestele: numai fiindca nu realizeaza ce bun e pestele, nu recunoaste pestele ca fiind mancare, dar dupa prima muscare totul se schimba...
Testos Moderator
Testos Moderator

de bosssu » 08 Dec 2008, 22:24

pestii mei sunt superi rapizi nu are cum sa-i prinda dar sper sa nu ii prinda gustul. nicidata.voi ce ziceti?
Testos meserias
Testos meserias

de tibor.sos » 08 Dec 2008, 22:36

unii pesti nu vor fi prinsi niciodata de testoase doar cand sunt bolnavi sau cad intr-o ambuscada s-au sunt prinsi intr-un colt. deci depinde si de noroc. cat sunt mici, testoasele nu reprezinta un pericol pentru pesti. cand cresc ei mai mari...
Testos Moderator
Testos Moderator

de bosssu » 08 Dec 2008, 22:42

mersi mult si sugestii tot astept dar miai fost de ajutor
Testos meserias
Testos meserias

de J.F.Krist » 09 Dec 2008, 05:38

Nu le mai lua sanitari ca mancare, parca ti-am mai zis. Au solzii aia grosi pe corp, pe cap is tot asa mai tari, aripioarele acelea cand devin mai mari devin tot asa osoase. Eu stiu mai bine, le-am dat un sanitar mort odata, l-au incercat si nu prea vroiau sa-l manance. Ia si tu pesti mai 'moi'. :)
How very important it is to bring about in the human mind the radical revolution. The crisis is a crisis in consciousness, a crisis that cannot anymore accept the old norms, the old patterns, the ancient traditions.
Testos juvenil
Testos juvenil

de bosssu » 09 Dec 2008, 09:30

Tu nici na-i citit mesaju :lol: :lol: :lol:. Eu nu vreau sa ii manance dar vad ca nu ii baga in seama deci e bine. Dar, eu vreau sa stiu daca cand se fac mari ii mananca. Ca sa stiu daca ii mai tin cand cresc broscutele.
Maine as vrea sa mai iau 2 sanitari cred ca nici pastia nu ii baga in seama, ca pe ceilalti 2 nu-i baga. Voi ce ziceti?
Ultima oară modificat de bosssu pe 10 Dec 2008, 22:51, modificat 1 dată în total.
Testos meserias
Testos meserias

de anuk » 09 Dec 2008, 22:55

pai iai si vezi si tu. eu la mine repet, aveam 2 si daca nu le-a facut nimic am zis sa mai iau 2 si pe aia i-a halit in 2 min .
Testos activ
Testos activ

de bosssu » 10 Dec 2008, 18:41

am mai laut 2 si acum stau in grup(toti 4) si nu sunt bagati nici unul in seama de broscute
Testos meserias
Testos meserias

de dragonflyyy8 » 10 Dec 2008, 21:55

anuk scrie:acuma cat sunt mici nu cred ca o sa-i faca nimic, insa cand or mai creste... Broscuta mea e tare ciudata...traieste in acvariu(de cand era mica) cu 2 pesti sanitari si 2 melci si nu se atinge de ei, insa zilele trecute i-am mai cumparat 2 pesti sanitari pe care i-a halit in nici 2 minute iar de cei cu care a crescut nu se atinge :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: probabil sunt prieteni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: deaia nu le face nimic =)))
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!

.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
Testos meserias
Testos meserias

Următorul