VitaPlus->PLS HELP!Confuzie
Moderator: Sheppard
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
VitaPlus->PLS HELP!Confuzie
Buna azi dimineata am luat de la magazin vita plus pentru broscuta mea si nu stiu cum se adminitreaza (nu scrie nimic pe cutie,la vet mam dus..nu sti nimika...la vanzatoare mam dus...tot nimica)...am auzit o groaza de povesti cum se administreaza dar nu mai stiu ce sa cred...VERY CONFUZED! :? ...apelez la voi pentru a ma putea ajuta sa stiu cum o administrez...plus ca momentan broscuta mea face tratament cu vitamina A(ochi umflati)...asi vrea sa imi puteti raspunde la urmatoarele intrebari:
1.Cum se administreaza?(ma refer extern)
2.Cat se administreaza?
3.Pentru cat timp se poate administra?
4.Daca broscuta e sanatoasa pentru a preveni deficienta de vitamine se mai poate administra?Daca da..la cat timp si cat(extern)?
5.Se fac pauze?Daca da...la cat timp?
Multumesc ca ati citit si sper sa ma lamuresc...sa nu chinui broscuta :)
1.Cum se administreaza?(ma refer extern)
2.Cat se administreaza?
3.Pentru cat timp se poate administra?
4.Daca broscuta e sanatoasa pentru a preveni deficienta de vitamine se mai poate administra?Daca da..la cat timp si cat(extern)?
5.Se fac pauze?Daca da...la cat timp?
Multumesc ca ati citit si sper sa ma lamuresc...sa nu chinui broscuta :)
Alexandra
Eu fac asa:
Cand ii schimb partial apa o dau pe carapace.
Daca vrei, pentru administrarea picaturilor la ochi, iti pui o picatura pe deget si masezi usurel ochisorii.
Bineinteles ca poti administra broscutei chiar si daca e sanatoasa.
Cand ii schimb partial apa o dau pe carapace.
Daca vrei, pentru administrarea picaturilor la ochi, iti pui o picatura pe deget si masezi usurel ochisorii.
Bineinteles ca poti administra broscutei chiar si daca e sanatoasa.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Ba da si VitaPlus dat peste masura nu este benefic, Este bine cum zici tu, poti chiar in loc de 5 zile sa fie 7
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Sincer, nu trebuie sa-i dai obligatoriu saptamanal, este necesar dar nu obligatoriu. Poti sa o mai lasi o saptamana, sau pana i se duce tot surplusul.
8 mesaje
|Pagina 1 din 1