Pentru incepatori

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Pentru incepatori

de petrica » 18 Noi 2008, 11:10

Multumesc mult pentru sfaturile pretioase pe care mi le-ati dat. Am cumparat un incalzitor si acum este k. Ce fac ca sa manance din nou? Ii dau pestisori uscati luati de la Pet Shop. Exista si alte minuni pentru ele?
Multam si astept
Testos juvenil
Testos juvenil

de radulinho » 18 Noi 2008, 11:31

ce'ar fi sa citesti aici ? http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=13 :?:
Testos activ
Testos activ

Pentru incepatori

de petrica » 18 Noi 2008, 12:23

Din cate am citit eu, Petrica mea face parte din catergoria broastelor de apa si uscat si eate carnivora

Nu am reusit sa ajung cu ea la un veterinar sa-mi spuna si mie varsta ei.
Dimensiunea carapacei este de 10 - 12 cm. Stie careva la asa dimensiune cam ce varsta poate avea.

O alta nelamurire a mea este urmatoarea. Broasca testoasa din cate am citit nu aude. Atunci de ce cand vorbesc cu ea scoate capul si il sprijina de degetul meu?
Testos juvenil
Testos juvenil

Re: Pentru incepatori

de dragonflyyy8 » 18 Noi 2008, 12:43

petrica scrie:Din cate am citit eu, Petrica mea face parte din catergoria broastelor de apa si uscat si eate carnivora

Nu am reusit sa ajung cu ea la un veterinar sa-mi spuna si mie varsta ei.
Dimensiunea carapacei este de 10 - 12 cm. Stie careva la asa dimensiune cam ce varsta poate avea.

O alta nelamurire a mea este urmatoarea. Broasca testoasa din cate am citit nu aude. Atunci de ce cand vorbesc cu ea scoate capul si il sprijina de degetul meu?

audeee aude....si inca ce biiiine :lol:
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!

.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
Testos meserias
Testos meserias

Pentru incepatori

de petrica » 18 Noi 2008, 14:24

Ura m-am linistit. Daca credeti ca imi mai puteti da mai multe informatii va raman recunoscatoare.
:lol:
Testos juvenil
Testos juvenil

de radulinho » 18 Noi 2008, 19:43

Pai la 10-12 cm e mare f mare a mea are de abia 8 cm cea mare si are cam doua luni (de cand e la mn). Cred ca a ta are patru pe putin.
Testos activ
Testos activ

Pentru incepatori

de petrica » 19 Noi 2008, 11:11

Crezi ca mai creste? Multumesc mult, acum este mult mai bine de cand i-ma pus incalzitorul. Poate in curand o sa inceapa sa si manance.
Multumesc mult pentru ajutor.
Testos juvenil
Testos juvenil