Pret!
Moderator: OsDeRos
11 mesaje
|Pagina 1 din 1
cred ca acolo sunt destul de scumpe. Eu am intrebat odata parca in petshopul din carrefour militari si era 50 Ron una, dar am auzit ca la unele petshopuri ar cere si 100 ron. Anyway, in piata la Rahova erau 25 ron. Am fost azi sa iau 2 pesti sanitari siam vazut ca mai aveau broscute la o singura taraba, dar nu stiu cat or sa mai reziste saracele. Le tine intr-un acvariu (acoperit cei drept) dar fara incalzitor, si acolo e destul de frig, vanzatoarea era infofolita in ditamai geaca.
Imi era asa de mila de ele :(
Imi era asa de mila de ele :(
Ieri in Carrefour Orhidea, la Animax, aveau aproximativ 10 (pe langa conditiile in care erau tinute, sa nu mai amintesc de ele) si era 50 lei bucata
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Are foarte mare dreptate Diego si il apreciez pt. asta .Poate persoana la care vrei sa ii faci cadou broscuta le uraste...sau poate nu are timp sa se ocupe de ele.Mai bine mergi cu ea de unde vrei sa ii iei broscuta si o intrebi "Asa-i ca-s frumoase" si daca va raspunde da ai nimerit-o ;)
O broscuta mica...si una mai mare :occasion:...:D
- Testos activ

11 mesaje
|Pagina 1 din 1