Iluminare noua -> reptil day vs. repti glo?

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

de xtinctor » 03 Noi 2008, 22:32

ok, multumiri pentru raspunsuri. asa facem si noi, seara oprim tot, atat lumina cat si caldura prin noul bec. incalzirea in apa ramane.

azi am fost insa martorii unui eveniment cool: micuta a iesit (chiar daca doar pt. aprox. 10-15 secunde) cu totul pe insulita unde batea becul de caldura!! whohooo! asta inseamna ca pana la urma ii place si cel mai probabil va mai iesi! suntem foarte fericiti! :)
Testos juvenil
Testos juvenil

de radulinho » 04 Noi 2008, 11:27

Pai pana sa am si eu bec cu caldura nici a mea n u iesea. Da stai u calm ca va iesi de acum incolo.
Testos activ
Testos activ

de dragonflyyy8 » 04 Noi 2008, 21:51

azi s-a urcat si Patratel pe insulita ca sa se bronzeze. :mrgreen: ce mandra am fost :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!

.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
Testos meserias
Testos meserias

Suport neon

de takawachinchila » 07 Ian 2009, 23:05

Salut,
Am o intrebare: unde pot gasi un suport pentru neon? intentionez sa cumpar un repti glo de 14w, 38cm... m-am uitat prin ploiesti si ori nu am gasit, ori am dat de niste vanzatori total pe din-afara...
in bucuresti am vreo sansa sa gasesc un bec cu uvb?

multumesc
Testos meserias
Testos meserias

Anterior