Ii face rau?

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Ii face rau?

de Gabi » 15 Sep 2008, 21:48

Cred ca am facut o prostie mare :oops: . I-am dat broscutei mele banana.Asa am citit pe un site ca pot sa-i dau si banana, capsuni si cred ca am dat-o-n bara :? .S-a stricat la stomacel.Si tot la fel am citit ca nu-i normal sa isi faca treburile in afara acvariului :| .Scuzati-mi exprimare :oops: .Astept raspuns urgent :? .E cazul sa apelez la medicul veterinar?Si problema e ca la mn in oras nu-s medici veterinari f buni :( .Cel putin din cate stiu eu.Adica am fost la 2 si mi-au spus numai tampenii.Sa o tin in terariu si alte aiureli.Ma ajuta si pe mn cnv ?De 3 zile am probleme cu ea :( .Sau daca nu-i de la banana din ce cauza e?Ce nu fac bn?: :( Stiu sigur ca nu facea si inainte, mai ales ca inainte aveam terariu si o tineam majoritatea timpului prin casa si ma jucam mereu cu ea.Nu vreau sa-mi moara :cry: .
un bubu mic si rasfatat :mrgreen:
Testos juvenil
Testos juvenil

Re: Ii face rau?

de lxndr_faur » 16 Sep 2008, 16:27

Gabi scrie:Cred ca am facut o prostie mare :oops: . I-am dat broscutei mele banana.Asa am citit pe un site ca pot sa-i dau si banana, capsuni si cred ca am dat-o-n bara :? .S-a stricat la stomacel.Si tot la fel am citit ca nu-i normal sa isi faca treburile in afara acvariului :| .Scuzati-mi exprimare :oops: .Astept raspuns urgent :? .E cazul sa apelez la medicul veterinar?Si problema e ca la mn in oras nu-s medici veterinari f buni :( .Cel putin din cate stiu eu.Adica am fost la 2 si mi-au spus numai tampenii.Sa o tin in terariu si alte aiureli.Ma ajuta si pe mn cnv ?De 3 zile am probleme cu ea :( .Sau daca nu-i de la banana din ce cauza e?Ce nu fac bn?: :( Stiu sigur ca nu facea si inainte, mai ales ca inainte aveam terariu si o tineam majoritatea timpului prin casa si ma jucam mereu cu ea.Nu vreau sa-mi moara :cry: .

Ah stiu ce sai faci...da-i morcov(ca sa o stranga la burta)si daca nusi revine in 2 zile du-o repede la vet si ii dai in astea 2 zile numai morcov!...evita data viitoare banana,capsunile.ardei,pepenele,porumbul sau altele!Incearca sa-i dai dupa ce isi revine,salata merde,varza,morcov si de preferat cand sunt mititele sa nu ii dai rosi ca face acid in burtica...mai poti sai dai castravete dar mai putin si de preferat nui da fructe...de obicei majoritatea fructelor nu sunt bune pentru ele mai ales cand sunt mici(fac diaree si acid la stomac)...cam atat pot sati spun ....ma mai documentez...am auzit totusi ca la pet shopuri au aparut ceva de pus in apa ca sa nu mai aiba diaree ...dar fa ce tiam spus eu ca ....cazul tau e mai urgent:|Succes!
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de Gabi » 20 Sep 2008, 20:46

mc mult de tot pt ajutor :) .Si-a revenit\:d/ .PE viitor o sa am grija sa nu-i mai dau fructe :?
un bubu mic si rasfatat :mrgreen:
Testos juvenil
Testos juvenil