MANDRU PROPRIETAR A 2 Broscute De Florida

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

MANDRU PROPRIETAR A 2 Broscute De Florida

de firestorm » 11 Sep 2008, 13:04

Am o intrebare imi caut u acvariu mai mare cam care ar fi dimensiunile deocamdata am unul de 25 L 20 l 20 h broscutele mele sunt micute si deocamdata pare suficient as vrea insa unul pe care sa nu il mai schimb , si inca ceva din cate am inteles pe site dupa ce am mai citit unele din subiecte, dotarile necesare ar fi un neon sau bec UV un incalzitor cu termostat si un filtru de preferinta exter desi mai sostisitor si o insulita bine inteles care sa ocupe 30 % din suprafata acvariului va rog mult daca ar mai fi ceva sa imi spuneti sunt incepator si nu vreau sa o dau in bara :)

Cam de cate ori pe zi si cam cata mancare trebuie sa dau broscutelor tinand cont ca una are carapacea de 3 respectiv 2,5 cm eu le dau niste creveti parca si niste granule rosii si albe power food de la firma sera MULTUMESC

O ultima intrebare incalzitorul cu termostat de 50 w mi sa spus ca este indeajuns pt un acvariu de 50 de litri daca schimb acvariul imi este deajuns doar incalzitorul asta sau trebuie sa imi mai procur unul

Astept raspunsuri cu nerabdare

Imagine

scuze pt imagine e cam neclara din cauza ca apa se murdareste repede ( inca nu am filtru si am zis ca o sa imi cumpar cand schimb acvariul

de OsDeRos » 11 Sep 2008, 14:07

la animax acvariu cel mai mare (crd ca peste 100l) e vro 13 mil.. deci mai bine incerci sa`l faci singur cu sticla de 8mm. are suporturi de neoane (ptr reptil glo si un filtru intern inclus) sau vezi pe okazii.ro (scuze de reclama) cauta acvariu. gasesti acvarii mari la 5 - 7 mil :) (unele cu tot ce trebuie)

respectiv mancarea.. eo la ale mele le dau de 2,3x pe zi.. ca`s mici si ale mele :). daca esti din buc... in pta rahova am gasit o tanti care are pachete "saptamanale" ptr broscuta (creveti, peste alb, inima de vita si inca niste bobitze)

iar despre incalzitor... la un acvariu mare iti trebuie un incalzitor mai mare ca nha.. cu ala mic nu faci fatza (ca si cum ai incerca sa fierbi apa din cada cu un fierbator de camping)
Testos Moderator
Testos Moderator

de anuk » 11 Sep 2008, 22:52

eu azi am fost in hornbach militari si ori au gresit ei pretul, ori sunt eu chior(dar m-am uitat atent de cateva ori) aveau acvariu de 112 L la 950.000 ROL (fara capac sau echipat cu ceva).
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 12 Sep 2008, 10:40

nu au scris gresit :) du`te in carefour militri sa vezi acvariu de 30 l la 4 mil :))
Testos Moderator
Testos Moderator

de diego » 12 Sep 2008, 13:34

anuk scrie:eu azi am fost in hornbach militari si ori au gresit ei pretul, ori sunt eu chior(dar m-am uitat atent de cateva ori) aveau acvariu de 112 L la 950.000 ROL (fara capac sau echipat cu ceva).

Este posibil sa coste doar atat, am vazut ca au destul de multe acvarii si de diferite dimensiuni. In general acel capac pentru acvarii costa mai mult, intre 2.500.000-3.000.000 lei
Testos Admin
Testos Admin

de Pandy » 15 Sep 2008, 07:13

anuk scrie:eu azi am fost in hornbach militari si ori au gresit ei pretul, ori sunt eu chior(dar m-am uitat atent de cateva ori) aveau acvariu de 112 L la 950.000 ROL (fara capac sau echipat cu ceva).

Atata este, mi-am luat eu ieri si este chiar foarte bun, sunt si mai mari decat asta, acesta este 80*35*40 si are 112 litri, unul mai mare este 100*40*40 si costa 135 lei
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator