Informatii despre melci acvatici(pls help urgent)

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Informatii despre melci acvatici(pls help urgent)

de lxndr_faur » 12 Sep 2008, 15:30

Buna eu aveam 2 melci acvatici dintre care unu lam gasit azi dimineazat mort in acvariu :( dar nu stiu de ce...celalat melc e mai frumos si mai plimbaret...eu la melci nu iam dat de m,ancare pentru ca am auzit ca mananca resturi de mancare se excremente dar nam vazut pana acuma ca mananca ceva :( se da mancare speciala? :? si daca am numai un melc el poate face oua(de melci bineinteles)fara "mascul"??va asigur ca broscuta nu a incercat sal manance pentru ca ii icnora :mrgreen: ...melci sunt mititei sunt cat unghia de mari si au un fel de tepi pe carapace ...pls help :| !!
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de dragonflyyy8 » 12 Sep 2008, 19:19

chiar daca se numesc melci sanitari nu te gandi ca mananca caca de broasca.ei se hranesc cu resturile de la testoasa....adica mancarea ce ramane.
cand imi hranesc broasca am grija sa pun o botita si langa melc :mrgreen: si de multe ori l'am surprins mancand :wink: fosrte fain :lol:
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!

.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
Testos meserias
Testos meserias

de lxndr_faur » 13 Sep 2008, 13:35

ms pt raspuns ...dar ei cum se inmultesc adik are nevoie de "mascul"sau invers?si la ce perioade te timp fac oua? :D
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de dragonflyyy8 » 14 Sep 2008, 12:01

din cate stiu eu melcii sunt hermafroditi....so :hhh
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!

.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
Testos meserias
Testos meserias