Help :(
Moderator: Sheppard
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Help :(
Broscutei mele, Bubu nu-i place in acvariu :( .Din ce cauza? Mentionez ca-i d apa :(. N-ar trb sa-i placa?:|.In schimb ea-i cea mai fericita cand o las sa se plimbe prin toata casa .Ii place sa se bage prin cele mai ascunse locsoare :|.Dar am inteles ca asta face orice testoasa :| . In primele zile nu am avut acvariu :(.Si mi-a fost mila sa o tin in terrariu . Din aceasta cauza fie o lasam prin casa si se plimba d colo colo :), fie ma jucam cu ea ;)) .In general o puneam 15-20 min dimi si seara si o puneam l loc pe la 2-3 cand ma bagam la somn . Ar trebui sa-mi fac griji? :cry:. Oare de ce nu-i place in acvariu? :( .
As mai avea o intrebarre :eusa_think: .De ce spuneti ca nu-s bune pietricelele colorate ?Eu am intrebat vanzatoarea si mi-a zis ca nu le afecteaza cu nimic , ca sunt tratate special pentru acvarii :wink: (pestisori si broscute). Si ca nu le fac rau deloc.
As mai avea o intrebarre :eusa_think: .De ce spuneti ca nu-s bune pietricelele colorate ?Eu am intrebat vanzatoarea si mi-a zis ca nu le afecteaza cu nimic , ca sunt tratate special pentru acvarii :wink: (pestisori si broscute). Si ca nu le fac rau deloc.
un bubu mic si rasfatat :mrgreen:
Cred ca este vb de acomodare poate pana se acomodeaza cu acvariul,cat este coloana de apa? Iar in legatura cu pietrele colorate nu tias recomanda sant prea putine vopsele sau coloranti care sa fie ne toxici ,iar ce se gasesc la noi in comert credema ca sant de cea mai proasta calitate daca tot iti doresti sai pui pietre incearca sai pui de rau care sa nu fie colturoase si de o dimensiune mai mare care sa nu le poate inghiti.
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

4 mesaje
|Pagina 1 din 1