broscuta mea ciudata

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

broscuta mea ciudata

de shnella » 28 Aug 2008, 18:48

Le-am pregatit la broscute un acvariu mare in care am pus nisip si cativa bolovani, verdeata. Probelema e ca broscuta cea mica nu se mai prea atinge de mancare, a inceput sa manance nisip :|. Si cand le scot la plimbare cele 2 mai mari se plimba prin iarba vesele si cea micuta fuge repede si incepe sa roada betonul. Tot cu pietre si nisip e in gura. Are vreo problema? :|
Spidy Alfa Titza - iubirile mele
Titza - nu o voi uita niciodata
http://testoase-de-uscat.forumz.ro
Testos juvenil
Testos juvenil

de deadrose » 28 Aug 2008, 19:31

nu trebuie sa inghita nisip. scoate nisipu din acvariu si lasa decat bolovanii. poti sa il inlocuiesti cu pietris, dar sa ai grija sa fie suficient de mare incat sa nu il inghita broscutele
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 28 Aug 2008, 20:09

e posibil sa aiba ceva lipsa de minerale, oricum nu e bine sa manance nisip
Testos Admin
Testos Admin

de shnella » 29 Aug 2008, 00:12

Si dupa atata pietris mancat a eliminat un vierme cam de 5-6 centrimetri:| Vad ca trebuie sa o duc din nou la veterinar...tot mai are paraziti pe intestin:(
Testos juvenil
Testos juvenil

de alin_lio » 29 Aug 2008, 00:17

Dute cu ia la un doctor veterinar bun care stie despre broaste testoase ata timp cat a eliminat un vierme de 5-6 cm nu este bine si sa ?i dea un tratament
Lucia and Andy testosi pana la capat
Testos juvenil
Testos juvenil

de shnella » 29 Aug 2008, 00:41

Dute cu ia la un doctor veterinar bun care stie despre broaste testoase ata timp cat a eliminat un vierme de 5-6 cm nu este bine si sa ?i dea un tratament

Inainte avea probleme cu mai multi viermisori dar micuti si subtiri.....dar acesta a fost mare...asa era de agitata pana i-a iesit :( Si numa cea micuta, celelalte 2 mai mari nu mai au nici un fel d viermi. Saraca mea Titza :-s
Testos juvenil
Testos juvenil

de wahid » 09 Sep 2008, 21:41

ah ai broscuta de uscat? :shock: am si eu 2 barbati adika brosti :roll: astept sa vb despre broscutele noastre lilianamay_77@yahoo.com

de Sollen » 10 Sep 2008, 11:53

broastele mananca nisip pentru ca le ajuta la digestie. deci nu este rau. in exces insa, se pot intampla cazuri de blocaj intestinal/digestiv si pot muri
pe acelasi principiu merg si cainii/pisicile cand mananca iarba.