locul broscutei
Moderator: Sheppard
nu stiu dca Jessie mai mananca sau nu.Am impresia ca nu a mancat de o luna. Nu o pot nici urmari.
E vioaie, sta la soare pe insulita, innoata, carapace tare, ochii frumosi. Dar na...
Nici nu stiu cat ar trebui sa manance la varsta ei..si la cat e de mica.
O sa mai pun poze in curand cu acvariul complet gata
E vioaie, sta la soare pe insulita, innoata, carapace tare, ochii frumosi. Dar na...
Nici nu stiu cat ar trebui sa manance la varsta ei..si la cat e de mica.
O sa mai pun poze in curand cu acvariul complet gata
I love my baby turtle
Si ale mele au in spate la coada carapacea moale si au toate conditile doctorul mia zis ca este normal ca in spate sa fie mai moale carapacea cand este in cresteredar restul carapacei este tare. Florin are dreptate cumparai un bec sau neon UV pt a asimila vitamina D si calciu pt intarirea carapacei iar in legatura cu mancarea mai incearca si alte tipuri de mancare incearca orce si sper sa se insanatoseasca
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

Vesti noi!
Am bagat in acvariul lui Jessie o pastila de calciu efervescent, d'ala de luam noi cand eram mici. Am lasat-o toata noaptea asa. Nu am gasit calciu d'ala broscuta si am zis ca, decat sa moara, incerc asta.
Vreau sa va spun ca si-a revenit miraculos, la modul ca astazi cand am pus-o intr-un bol mai mic, in geam la soare, cu apa si vitamina A, a papat niste pui. Cred ca nu mancase de 2 luni. Si azi a mancat. Nu stiu daca e coincidenta sau nu cu calciu, daca vitamina A a ajutat-o mai mult, cert e ca sunt cat de cat fericita si mai am sperante.
Va tin la curent
Am bagat in acvariul lui Jessie o pastila de calciu efervescent, d'ala de luam noi cand eram mici. Am lasat-o toata noaptea asa. Nu am gasit calciu d'ala broscuta si am zis ca, decat sa moara, incerc asta.
Vreau sa va spun ca si-a revenit miraculos, la modul ca astazi cand am pus-o intr-un bol mai mic, in geam la soare, cu apa si vitamina A, a papat niste pui. Cred ca nu mancase de 2 luni. Si azi a mancat. Nu stiu daca e coincidenta sau nu cu calciu, daca vitamina A a ajutat-o mai mult, cert e ca sunt cat de cat fericita si mai am sperante.
Va tin la curent
I love my baby turtle
Incearca sa ii faci rost de calciu pt broscute iar cand gasesti cumpareai mai multe bucatzi si incearca sa ii cumperi si bec sau neon de UV iar cand o scotzi la soare incearca sa ii verifici temperatura apei sa nu se ridice foarte mult pune un termometru in apa si incearca sa nu fie curentzi de aer sau sa bata vantul foarte tare .Sper sa isi revina cat mai curand si inecarca si cu alte tipuri de mancare fructe legume si altele.
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil