viermisori
Moderator: Sheppard
13 mesaje
|Pagina 1 din 1
viermisori
Buna am 2 testoase de uscat, le-am primit acum 3 zile. Ieri am observat ca femela are ceva probleme, adica ii ies prin orificiu anal niste viermisori mici albi, dar foarte multi. Nu stiu ce sa ii dau, masculul am observat ca nu are nimic. Va rog ajutatima cu niste raspunsuri. Multumesc anticipat
Ultima oară modificat de shnella pe 13 Aug 2008, 15:55, modificat 1 dată în total.
[Florin] problema este "Ieri am observat ca femela are ceva probleme, adica ii ies prin orificiu anal niste viermisori mici albi" ca are niste viermisori albi in intestine
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Pandy scrie:[Florin] problema este "Ieri am observat ca femela are ceva probleme, adica ii ies prin orificiu anal niste viermisori mici albi" ca are niste viermisori albi in intestine
Pandy, prima data scrise-se ,,Buna am 2 testoase de uscat, le-am primit acum 3 zile.", iar acum l-a editat.
Oricum, este bine sa te duci la veterinar cu ea.Acasa, nu ai ce sa ii faci.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
shnella scrie:Va multumesc! Acum mai am o intrebare, cine e din Mures si poate sa-mi zica si mi-e unde pot gasi in Tg. Mures un veterinar? Pt ca in Reghin nu am unde sa imi duc broscuta.
Am gasit in sfarsit un medic veterinar care are totusi habar de broscute. Mia dat tratament pentru amandoua broscutele. Daca careva din mures cautati un veterinar care sa stie ceva despre broscute va zic eu unde puteti gasi. La alte cabinete nici macar nu stiau daca sunt de uscat sau de apa.... Duamne unii, sunt medici numai pentru caine si gaini.
sau macar daca treci pe acolo inecarca sa scrii numele cabinetului,numele doctoica si nr de telefon si daca au si urgentze findca este foarte important sau daca cunosti pe careva care sta sau trece pe langa reghin sa se uite la aceste detali pt a le putea accesa admini pe sait pt avea mai multe baze de date a mai multor cabinete medicale veterinare care stiu
despre animale exotice sau broaste testoase
despre animale exotice sau broaste testoase
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

13 mesaje
|Pagina 1 din 1