viermisori

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

viermisori

de shnella » 13 Aug 2008, 15:52

Buna am 2 testoase de uscat, le-am primit acum 3 zile. Ieri am observat ca femela are ceva probleme, adica ii ies prin orificiu anal niste viermisori mici albi, dar foarte multi. Nu stiu ce sa ii dau, masculul am observat ca nu are nimic. Va rog ajutatima cu niste raspunsuri. Multumesc anticipat
Ultima oară modificat de shnella pe 13 Aug 2008, 15:55, modificat 1 dată în total.
Testos juvenil
Testos juvenil

de Florin » 13 Aug 2008, 15:55

Sa-ti traiasca! Dar nu inteleg care e problema...!?
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de shnella » 13 Aug 2008, 16:00

Buna am 2 testoase de uscat, le-am primit acum 3 zile. Ieri am observat ca femela are ceva probleme, adica ii ies prin orificiu anal niste viermisori mici albi, dar foarte multi. Nu stiu ce sa ii dau, masculul am observat ca nu are nimic. Va rog ajutatima cu niste raspunsuri. Multumesc anticipat
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 13 Aug 2008, 16:29

[Florin] problema este "Ieri am observat ca femela are ceva probleme, adica ii ies prin orificiu anal niste viermisori mici albi" ca are niste viermisori albi in intestine
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de diego » 13 Aug 2008, 16:30

Du-te cu ea la un veterinar pana nu o sa fie prea tarziu!
Testos Admin
Testos Admin

de Florin » 13 Aug 2008, 17:04

Pandy scrie:[Florin] problema este "Ieri am observat ca femela are ceva probleme, adica ii ies prin orificiu anal niste viermisori mici albi" ca are niste viermisori albi in intestine

Pandy, prima data scrise-se ,,Buna am 2 testoase de uscat, le-am primit acum 3 zile.", iar acum l-a editat.
Oricum, este bine sa te duci la veterinar cu ea.Acasa, nu ai ce sa ii faci.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de shnella » 13 Aug 2008, 17:28

Va multumesc! Acum mai am o intrebare, cine e din Mures si poate sa-mi zica si mi-e unde pot gasi in Tg. Mures un veterinar? Pt ca in Reghin nu am unde sa imi duc broscuta.
Testos juvenil
Testos juvenil

de shnella » 16 Aug 2008, 14:40

shnella scrie:Va multumesc! Acum mai am o intrebare, cine e din Mures si poate sa-mi zica si mi-e unde pot gasi in Tg. Mures un veterinar? Pt ca in Reghin nu am unde sa imi duc broscuta.

Am gasit in sfarsit un medic veterinar care are totusi habar de broscute. Mia dat tratament pentru amandoua broscutele. Daca careva din mures cautati un veterinar care sa stie ceva despre broscute va zic eu unde puteti gasi. La alte cabinete nici macar nu stiau daca sunt de uscat sau de apa.... Duamne unii, sunt medici numai pentru caine si gaini.
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 18 Aug 2008, 09:40

@shnella - poti sa scrii aici datele de contact ale respectivului medic veterinar si am sa-l pun in lista cabinetelor veterinare din forum
Testos Admin
Testos Admin

de shnella » 19 Aug 2008, 17:50

diego scrie:@shnella - poti sa scrii aici datele de contact ale respectivului medic veterinar si am sa-l pun in lista cabinetelor veterinare din forum

Pai nu stiu exact numele medicului veterinar, chiar nu am fost atenta la detalii de genu, dar e singura farmacie veterinara de la gara Reghin :D.
Spidy Alfa Titza - iubirile mele
Titza - nu o voi uita niciodata
http://testoase-de-uscat.forumz.ro
Testos juvenil
Testos juvenil

de shnella » 19 Aug 2008, 17:52

Din pacate boala s-a transmis si la celellate 2 broscute. Dar acuma fac tratament :D si azi am observat ca nu au mai eliminat nici una viermisori :). Si vad ca au inceput sa se adapteze pentru ca au inceput sa manance :D
Spidy Alfa Titza - iubirile mele
Titza - nu o voi uita niciodata
http://testoase-de-uscat.forumz.ro
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 20 Aug 2008, 09:56

shnella scrie:Pai nu stiu exact numele medicului veterinar, chiar nu am fost atenta la detalii de genu, dar e singura farmacie veterinara de la gara Reghin :D.

Atunci macar numele strazi si numarul. Nu are niciun nume acel cabinet veterinar?
Testos Admin
Testos Admin

de alin_lio » 20 Aug 2008, 11:22

sau macar daca treci pe acolo inecarca sa scrii numele cabinetului,numele doctoica si nr de telefon si daca au si urgentze findca este foarte important sau daca cunosti pe careva care sta sau trece pe langa reghin sa se uite la aceste detali pt a le putea accesa admini pe sait pt avea mai multe baze de date a mai multor cabinete medicale veterinare care stiu
despre animale exotice sau broaste testoase
Lucia and Andy testosi pana la capat
Testos juvenil
Testos juvenil