Incepator cere ajutor :))
Moderator: Sheppard
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Incepator cere ajutor :))
Salut tuturor si bine v-am gasit ! Vin si eu ca orice incepator cu cateva intrebari. As vrea sa achizitionez o broscuta testoasa ( poate chiar 2 :D ) si am cateva intrebari esentiale.
1) In primul rand as vrea sa ma hotarasc la rasa testoasei. As vrea sa fie mica, nu neaparat cat e pui, ci si cand va fi adult. Nu as vrea sa fie testoasa de florida cu tample rosii, pentru ca se fac mari, iar mie imi plac testoasele mai mici. Deci daca aveti cateva sugestii referitoare la rasa, le astept. As vrea si sa gasesc rasa respectiva de cumparat in pet-shopuri. Si as vrea sa stea si pe apa si pe uscat :)
2) Ar fi de ajuns un acvariu de 45 de litri pentru 1 (sau 2) broscute mici ?
Cam atat deocamdata, as vrea sa ma hotarasc la o anumita rasa (specie) de testoase mai intai, apoi o sa revin cu niste intrebari.
Multumesc anticipat ! :P
1) In primul rand as vrea sa ma hotarasc la rasa testoasei. As vrea sa fie mica, nu neaparat cat e pui, ci si cand va fi adult. Nu as vrea sa fie testoasa de florida cu tample rosii, pentru ca se fac mari, iar mie imi plac testoasele mai mici. Deci daca aveti cateva sugestii referitoare la rasa, le astept. As vrea si sa gasesc rasa respectiva de cumparat in pet-shopuri. Si as vrea sa stea si pe apa si pe uscat :)
2) Ar fi de ajuns un acvariu de 45 de litri pentru 1 (sau 2) broscute mici ?
Cam atat deocamdata, as vrea sa ma hotarasc la o anumita rasa (specie) de testoase mai intai, apoi o sa revin cu niste intrebari.
Multumesc anticipat ! :P
Daca vrei de florida, iti ajunge acel acvariu la o testoasa.Cam 9-12 luni poti sa il tii.Dupa aceea va trebui sa il schimbi (asta daca vrei ca testoasa sa nu se chinuie.)
PS: nu ti s-a raspuns pentru ca nu stie nimeni o testoasa care sa fie mica si de apa.Nici nu stiu daca exista de altfel.
PS: nu ti s-a raspuns pentru ca nu stie nimeni o testoasa care sa fie mica si de apa.Nici nu stiu daca exista de altfel.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
ia-ti un acvariu mare de acum pentru ca oricum va trebui sa iti iei unul mai mare cand vor creste :DAndu scrie:In fine, vad ca nu prea raspunde nimeni :lol:
Sa zicem ca va fi una de florida. Imi ajunge un acvariu de 45 de litri pentru o broscuta ? Dar pentru 2 ? Cam pana la ce varsta ar incapea fara probleme ambele in acelasi acvariu ?
Ms :wink:
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
6 mesaje
|Pagina 1 din 1