broscuta mea fugarita de un pestisor de 5 ori mai mic
Moderator: Sheppard
maine poimaine ne povestesti ca melcul iiti fugareste testoasa :lol: :lol: :lol: :lol:
ar fi ceva... =))))
ar fi ceva... =))))
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!
.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
salut.pestele doroftei cum l-ai denumit tu era un microgeophagus ramirezi mai pe romaneste un ramirez si este de felul lui un peste teritorial mai ales in perioada de reproducere.ce e de mirare este faptul ca totusi a rezistat ceva timp la tine in acvariu...fiind cam slab de inima la calitatile apei.ce recomand.daca vrei sa tii si pestisori cu testosu alege din:xipho,molly,zebre,corydoras,platy..sunt mai rezistenti
p.s.eu pe al meu il tin cu xipho :wink:
p.s.eu pe al meu il tin cu xipho :wink:
:) Foarte tare filmuletul !
Astazi am introdus si eu pentru prima data 3 Guppy in acvariu, sa vad ce se intampla. Pestisorii sunt mici si foarte rapizi iar Oaki s-a chinuit vreo 2 ore sa-i prinda, pana a fost epuizata ... Cred ca e o metoda buna de a tine broscuta in forma :) si mereu procupata. Am cam 120 L de apa acum in acvariu, poate de aceea nu-i poate prinde ...
Astazi am introdus si eu pentru prima data 3 Guppy in acvariu, sa vad ce se intampla. Pestisorii sunt mici si foarte rapizi iar Oaki s-a chinuit vreo 2 ore sa-i prinda, pana a fost epuizata ... Cred ca e o metoda buna de a tine broscuta in forma :) si mereu procupata. Am cam 120 L de apa acum in acvariu, poate de aceea nu-i poate prinde ...
Oaki: Graptemys pseudogeographica pseudogeographica
Un mic mesaj offtopic:
Nu numai ca cei trei Guppy au supravietuit, dar se pare ca au mai aparut inca 3 pui in acvariu :shock: :shock: :shock: Ori unul din pesti era gestant ori erau in punga in care i-am cumparat si nu i-am vazut. Oricum, nici pe acestia nu-i poate prinde Oaki :)
Singura problema pare sa fie hranirea pestilor ... pentru ca haleste Oaki tot, si eu nu mai ajung la mancare. Ii mai deviez eu atentia cu cate o bucatica de inima de vita in partea opusa a acvariulului, dar tot am impresia ca pestisorii raman nemancati ... Sa vad acum ce se intampla cu puii ...
Urmeaza sa mai introduc si 2-3 sanitari, sa vad ce se intampla ...
Nu numai ca cei trei Guppy au supravietuit, dar se pare ca au mai aparut inca 3 pui in acvariu :shock: :shock: :shock: Ori unul din pesti era gestant ori erau in punga in care i-am cumparat si nu i-am vazut. Oricum, nici pe acestia nu-i poate prinde Oaki :)
Singura problema pare sa fie hranirea pestilor ... pentru ca haleste Oaki tot, si eu nu mai ajung la mancare. Ii mai deviez eu atentia cu cate o bucatica de inima de vita in partea opusa a acvariulului, dar tot am impresia ca pestisorii raman nemancati ... Sa vad acum ce se intampla cu puii ...
Urmeaza sa mai introduc si 2-3 sanitari, sa vad ce se intampla ...
Oaki: Graptemys pseudogeographica pseudogeographica
Doamne fereste, n-am mai ras asa bine de la ora de mate. E, gluma-i gluma, sau o-i fii eu prost, dar daca il mananca, nu se poate ineca cu oasele? Banuiesc ca nu, totusi..Cam asta ar manca si daca n-ar fi la tine in acvariu. Frumos acvariul by the way. Al meu e nasol rau. O sa-i pun pietre mai naturale. Problema e ca e cam mic. Vezi, sa nu te atasezi de peste; Ar fii tare sa filmezi cum il mananca :D
Testoasa mea e mica, dar fortoasa. A mutat un bolovan dupa cum a vrut ea.