nu se misca si e moale (e urgent!)

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

de Pandy » 16 Feb 2008, 19:59

Daca ai avea bon si cu ea moarta, ai putea sa reclami magazinul respectiv la OPC. Dar daca tu doresti sa lasi asa, cum vrei, gandeste-te ca pot mai fi testose cu probleme la acel vanzator (daca ea ti-a murit si avea o boala incurabila) pot sa fie bolnave mai multe, asa ai putea face un bine altora care le-ar putea cumpara si sa fie in cazul tau, suparati, nervosi, etc. Ramane la decizia ta. Imi pare rau
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de koma » 17 Feb 2008, 00:07

panco, la magazin mai este o singura broscuta, care probabil este si ea bolnava. gata cu broscutele... (m-am lecuit)

pandy, nu cred ca la opc sunt bagate in seama pustoaicele de 17 ani cu broscute moarte.

oricum, deja broscuta este in pamant in gradina din fata blocului si nu ma gandesc sa o dezgrop. s-a chinuit destul zilele astea (o aveam de luni).

acestea fiind spuse... imi pare bine ca de pe forum am aflat mai multe despre broastele testoase (pentru cultura mea generala...). multumesc pentru ajutor si vorbe ;)
Pe broasca mea o cheama Spike, iar pe caini Dana si Lori... toti sunt rockeri, animalii...
Testos juvenil
Testos juvenil

de Monoceros » 17 Feb 2008, 03:44

Ai putea adopta o testoasa mai maricica, de peste doi ani... aceasta avand sanse mult mai mari de viata, pentru ca este mai putin sensibila!!!
In sectiunea <Cerere si oferta> -Broscute testoase si nevertebrate- vei gasii cu siguranta testoase care asteapta un camin nou!
Testos Admin
Testos Admin

broscuta salvata.. what to do next?

de mezzanine86 » 14 Apr 2008, 09:20

salut!

aseara broscuta mea a patit ceva asemanator...a ramas blocata sub filtru si nu a mai avut aer. eu am lipsit multe ore de acasa , nu stiu cat a stat acolo, dar cand am ajuns era aproape moarta, noroc ca a miscat un ochi si mi-am dat seama ca mai exista o sansa. apoi am gasit topicul cu sfaturile pentru cele mai frecvente boli, si i-am scos putina apa dar a continuat sa fie molesita. am fost la doctorul veterinar la o clinica non stop, s-a uitat la ea si a zis ca nu are ce sa-i faca . acasa am incercat sa o bag inapoi in apa dar a inceput sa dea disperata din labute... am dat-o cu vitamina A, am mai udat-o noaptea, insa nu stiu cate ore pot sa o tin pe uscat (?) si doar sa o mai bag in apa din cand in cand...inca e apatica, nu are puere in labutze,nu i-am dat de mancare pe uscat .. sa o mai tin cateva zile cu acelasi "regim"? :roll:

PS: mai devreme am bagat-o in apa si sta numai la suprafata ,cu nasucul in sus, dand foarte putin in labute. in mod normal se ducea la fundul acvariului, se ascundea dupa ceva...sau innota fericita prin apa...
testosul jucaush

de Monoceros » 14 Apr 2008, 22:53

Lasa-o in apa sa nu se deshidrateze... cred ca isi va revenii!

PS:
:!: Te rog, foloseste butonul edit !!!

Imagine
Testos Admin
Testos Admin

de alin » 17 Apr 2008, 17:31

imi pare rau pentru broscuta koma ... sa stii ca nu e vina ta ... :cry: :?
Testos meserias
Testos meserias

de honey_antonia » 14 Iul 2008, 15:06

si eu am luat prima data de la hornbach 2 broscute una cu carapace verde si galbena cu un model foarte interesant si una gri.acasa aia gri a murit...unfortunately,nu am putut s o mai salvam era cu capul bagat 1/2 in carapace,gura descisa larg ochii inchisi...mama i a suflat putin in fata ca am crezut k si a pierdut cunostinta dar nu.... :cry: :cry: :cry: am ingropat o in fata blocului si saptamana celalalta am mai primit doua nebune tot asa mici ca cealalta sanatoasa..life goes on :D
dos tortugas ninja:salatel y verzicica:D
Testos juvenil
Testos juvenil

Anterior