mibazon
Moderator: Sheppard
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
mibazon
buna. ati folosit vreodata mibazon pt broscute?
- Testos juvenil

eu nu am auzit de el dar daca se foloseste la animale asta nu inseamna ca se pot folosi la toate de ex reptile pt caini pisici sau alte animale poate fii benefic iar pt altele broscute pesti sau hamsteri poate fii daunator cel mai bine ar fii sa mergi la un veterinar bun care stii ca iti ingrijeste broscuta si stii ca cunoaste anatomia reptilelor sau a animalelor exotice si ar fi cel mai bine sa ii asculti sfaturile lui si sa mergi pe mana lui asa cum fac multzi din acest sait eu unul nu as face experientze pe animalul meu nici mort bafta si succes
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

l-am folosit eu cand testoasa mea a avut "buba" dar i-am dat mai mult cu 3 zile decat trebuia deoarece nu-si prea facea efectul
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
- Testos juvenil

8 mesaje
|Pagina 1 din 1