Intrebare! Ajutor!
Moderator: Sheppard
Intrebare! Ajutor!
Buna!
Iata mi-am luat si eu doua broscute, dar nu sunt de Florida. Nu am mai vazut asa... au pe cap o pata neagra si 8 pete crem pe carapace, 4 pe o parte, 4 pe alta. Oare ce fel de broscute sunt? Doamna de la pet shop mi-a spus ca ea stie ca acele "pete" ii cresc putin in afara... ca niste coltisori... :?: Va rog ajutati-ma! Trebuie ingrijite altfel decat cele de Florida? Sunt f jucause!
Multumesc!
Iata mi-am luat si eu doua broscute, dar nu sunt de Florida. Nu am mai vazut asa... au pe cap o pata neagra si 8 pete crem pe carapace, 4 pe o parte, 4 pe alta. Oare ce fel de broscute sunt? Doamna de la pet shop mi-a spus ca ea stie ca acele "pete" ii cresc putin in afara... ca niste coltisori... :?: Va rog ajutati-ma! Trebuie ingrijite altfel decat cele de Florida? Sunt f jucause!
Multumesc!
Cristina
- Testos juvenil

http://img133.imageshack.us/my.php?image=img6594ji7.jpg aici e o poza cu una dintre broscute...
Cristina
- Testos juvenil

?
Nu am aflat inca nimic... internetul nu ma ajuta...:( In dimineata aceasta le-am dat papica. Una a mancat tot ce a prins, dar cealalta baga in gura sai dadea afara, indiferent de cat de mica era bucatica. Se mai sterge cu labuta la ochi din cand in cand... Ii voi pune picaturi cu vitamina A, pentru orice eventualitate... Off... :(
Cristina
- Testos juvenil

mda... poate fi baietel insa de specie nu sunt sigur :eusa_think:alin_lio scrie:face partedin specia testoase de florida si eu cred ca este si baietel
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
sant de florida ca si ale mele sant la fel si doctorul la fel mia zis plus avea un panou cu toate specile de broaste testoase si aceasta cu pete galbene face parte din specia de florida li se zice la fel
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

[alin_lio], te rog sa nu mai induci in eroare omul, daca nu cunosti specia.
Dupa parerea mea seamana mai mult cu Graptemys si imi pare freshwater turtle (adica de rau), insa nu sunt sigur. Cert e ca nu are cu sa fie trachemys.
Mai multe imagini... cu partea dorsala si profilul, cred ca ne-ar ajuta sa determinam specia.
Dupa parerea mea seamana mai mult cu Graptemys si imi pare freshwater turtle (adica de rau), insa nu sunt sigur. Cert e ca nu are cu sa fie trachemys.
Mai multe imagini... cu partea dorsala si profilul, cred ca ne-ar ajuta sa determinam specia.
ai dreptate Monoceros este Graptemys freshwater turtle imi cer scuze pt cei ce iam dus in eroare mam uitat prea repede la poza si nu mam uitat la carapace am crezut ca este Trachemys scripta scripta http://www.austinsturtlepage.com/world_of_turtles/ aici sant toate specile de broaste a si inca o date scuze pt eroare
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil