Veterinar bun pentru broscute
Moderator: Sheppard
- Testos juvenil

Am fost aseara din nou la dl. Tudor, i-a mai facut o injectie. L-am intrebat cam in cat timp estimeaza ca se va face bine, si a zis ca la reptile e inestimabil, din cauza metabolismului dificil pe care il au.
Nici nu am ajuns bine acasa, ca s-a si pus pe mancat (cred ca mai mult de frica sa nu o mai duc la injectie). I-am dat de toate, nu s-a atins decat de niste stickuri ReptoMin de la Tetrafauna. Ce mi s-a parut ciudat a fost ca ii troscanea maxilarul in timp ce manca.
Acum, cand m-am trezit (la 15:00) a mai papat putin tot cu troscanituri puternice ale maxilarului, si dupa ce a terminat se auzea un troscanit in carapace :(
Nici nu am ajuns bine acasa, ca s-a si pus pe mancat (cred ca mai mult de frica sa nu o mai duc la injectie). I-am dat de toate, nu s-a atins decat de niste stickuri ReptoMin de la Tetrafauna. Ce mi s-a parut ciudat a fost ca ii troscanea maxilarul in timp ce manca.
Acum, cand m-am trezit (la 15:00) a mai papat putin tot cu troscanituri puternice ale maxilarului, si dupa ce a terminat se auzea un troscanit in carapace :(
- Testos juvenil

Am impresia ca ,,troscaneala" provenea de la stiksuri. Asa se aude si la testoasa mea cand mananca acele stiksuri sau peste liofilizat(cand il rupe bucatele).
Ma bucur ca testoasa ta a inceput sa manance! :D
Ps: testoasei mele nu ii troscane carapacea.Esti sigur ca nu ti s-a parut?
Doctorul ce ti-a zis de acele pete rosii de pe plastron?
Ma bucur ca testoasa ta a inceput sa manance! :D
Ps: testoasei mele nu ii troscane carapacea.Esti sigur ca nu ti s-a parut?
Doctorul ce ti-a zis de acele pete rosii de pe plastron?
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Nu cred ca provenea de la sticksuri, mai mancase inainte o cutie si nu se auzea nimic. Troscanea si la sticksurile care se inmuiau in apa si nu mai erau tari. Nu mai conteaza. Important e ca mananca :)
Nu mi s-a parut in legatura cu troscanitul carapacei, am luat-o in mana si simteam cum zvacnea nitel in timp ce se auzea troscanitura.
Despre plastronul inchis la culoare a zis ca e sange vechi, din cauza metabolismului. dereglat
Nu mi s-a parut in legatura cu troscanitul carapacei, am luat-o in mana si simteam cum zvacnea nitel in timp ce se auzea troscanitura.
Despre plastronul inchis la culoare a zis ca e sange vechi, din cauza metabolismului. dereglat
- Testos juvenil

as vrea sa stiu cat costa o consultatie la veterinar si eventualele tratamente?voi cat ati platit,asa in mare..... broscuta mea refuza sa manance. :?
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!
.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
Re: Veterinar bun pentru broscute
am avut si eu bobite maronii erau ca niste pufuleti acum le dau gammarus.le mai dau si ardei gras,sunca de pui bineinteles in cantitati mici.e cam ciudat ale mele ragaie si scot bule asa ar trebui sa faca si a ta.cauta pe net un doctor.besitos :oops:
dos tortugas ninja:salatel y verzicica:D