help me pliiiz!
help me pliiiz!
am trei testoase de apa cu abdomen galben(asa se cheama cica specia).nu am poze cu ele dar le am luat acvariu d ala de plastic cu palmieri(palmierii s au rupt ma rog :weee )dar nu conteaza...cred ca sunt stresate din cauza spatiului.ceva recomandari va rog?nush ce sa fak.. :(_ :offf
dos tortugas ninja:salatel y verzicica:D
ok, ok, nu plange :lol:
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=544
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=544
Ultima oară modificat de diego pe 09 Iul 2008, 15:46, modificat 1 dată în total.
deci sa inteleg:acvariile alea albastre din plastic nu sunt bune...am vazut acvarii de sticla mari la hornbach,dar le am luat din plastic pentru ca nu am vrut sa se sparga.am si pisica si e cam curioasa era odata sa le dea acvariu pe jos...oricum de la hornbach am luat testoasele si a recomandat la inceput sa luam unul din asta.... ;_
dos tortugas ninja:salatel y verzicica:D
honey_antonia scrie:sa sti ca io nus mare ca voi am doar 11 ani si nu prea am unde sa gasesc asa ca nu tre sa fi rautacios :uaaa
Nu sunt rautoacios...pur si simplu ti-am zis sa cauti in alte topicuri pentru ca s-a mai discutat.
Acum sa revenim la subiect...bolul pe care il ai nu este bun pentru ca testoasele vor creste foarte repede si nu vor mai avea loc.In plus iti trebui incalzitor pe care nu ai cum sa il pui acolo si filtru.Nu mai zic de neon...
Apropo..ca am uitat: Sa le stapanesti sanatoasa! :wink:
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
mai pe scurt iti trebuie un acvariu de minim 40 de litri sai unul de 80 daca ai zis ca ai trei de sticla pe care pisica nul va da jos fiind cu apa este foarte greu o insula mai maricica un termostart reglabil pt temperatura apei un termometru pt a verifica temperatura apei si un filtru extern pt atzi curata acvariul si un bec sau neon cu ultra violete UV iar daca zici ca ai 11 ani ar fii bine sa vb cu parinti pt a tile cumpara mai repede pt a nu le face rau broscutelor si pt a nu suferi si tu si nu in ultimul rand dragoste si rabdare pt ele sa iti traiasca
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil