Ajutor!!!
Moderator: Sheppard
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
ajutor:)
Va rog din suflet ajutatima am o broscuta care cred ca este bolnava si nu stiu ce sa fac,parca i se umfla gatul si am impresia parca respira greu sau repede.Va rog daca poate cineva sa ma ajute prin zona nu avem medic veterinar cine sa ma ajute
- Testos juvenil

Ajutor!!!
buna nuj ce sa zic despre broscuta ta....dar cea ce miai zis pare sa fie pneomonie :( ......trebuie neaparat dupa la un vet ........deci respira cu gura deschisa??daca atunci cand respira i se unpla gusa este normal pt ca inhaleaza aerul...nuj sigur eu tiam zis ce cred eu ca am mai avut si tuati dinastea.....mai bine te duci la un vet....succes!
Alexandra
Re: Ajutor!!!
daca nu sta cu gura deschisa atunci e normal sa i se umfle gatul (atunci cand respira) :roll: :roll:
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
atata timp cat nu sta cu gura deschisa cand respira sau nu sta foarte des cu gura dechisa, nu inoata pe o parte , inca ceva ceva sa nu aibe lungit gatul foarte mult in afara nu cred ca ar avea ceva gusa asa lise umfla cand respira dar stau cu gura inchisa eu unul zic sa mergi la un veterinar in animale exotice sa o consulte cat mai curand si verifica temperatura apei vezi la cat este si inca ceva sa nu stea acvariul langa geam unde sar putea face efect de sera si asta lear dauna temperatura sa fie intre 26/27
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

4 mesaje
|Pagina 1 din 1