Doresc un sfat urgent
Moderator: Sheppard
12 mesaje
|Pagina 1 din 1
Doresc un sfat urgent
[b] :(
Duminica, am vrut sa-mi rasfat broscutele( 2 la nr) si le-am scos pe balcon la soare, cu un lighean de apa alaturi. Totul a fost ok. Au fost vesele, s-au jucat bine merci. Au stat vreo cateva ore bune.
Dupa toata zbenguiala asta le-am adus inapoi la acvariu. Nimic in neregula pana in acel moment. Dupa ceva timp insa una dintre ele ( mi s-a spus ca ca este femela), s-a urcat pe stanca amenajata ca uscat in acvariu si parea cam apatica. Astazi dupa o zi de la escapada asta broscuta nu inoata ( sta pe piatra la caldura becului), si nu mananca deloc( cea mai mancacioasa ea era). Nu pricep ce poate avea, si nu stiu ce sa-i fac sa o ajut. Va rog mult, sfatuiti-ma, cum pot sa o ajut.
Multumesc
Duminica, am vrut sa-mi rasfat broscutele( 2 la nr) si le-am scos pe balcon la soare, cu un lighean de apa alaturi. Totul a fost ok. Au fost vesele, s-au jucat bine merci. Au stat vreo cateva ore bune.
Dupa toata zbenguiala asta le-am adus inapoi la acvariu. Nimic in neregula pana in acel moment. Dupa ceva timp insa una dintre ele ( mi s-a spus ca ca este femela), s-a urcat pe stanca amenajata ca uscat in acvariu si parea cam apatica. Astazi dupa o zi de la escapada asta broscuta nu inoata ( sta pe piatra la caldura becului), si nu mananca deloc( cea mai mancacioasa ea era). Nu pricep ce poate avea, si nu stiu ce sa-i fac sa o ajut. Va rog mult, sfatuiti-ma, cum pot sa o ajut.
Multumesc
Ultima oară modificat de nicoletabadiu pe 02 Iul 2008, 09:34, modificat 1 dată în total.
- Testos juvenil

OF! Multumesc pentru raspuns. Ochii sunt limpezi, iar de umflati nu par..... Este doar apatica , nu inoata, sta pe piatra la bec si nu manancaFlorin scrie:Hmmm...eu cred ca acolo unde ai tinut-o, au fost niste curenti de aer care au provocat conjunctivita.Ochii nu sunt umflati?
Apa ce temperatura are?
- Testos juvenil

Apa avea temperatura constanta 26 grade. Acum am marit-o un pic spre 29-30, ptr ca am vazut ca prefera becul.nicoletabadiu scrie:OF! Multumesc pentru raspuns. Ochii sunt limpezi, iar de umflati nu par..... Este doar apatica , nu inoata, sta pe piatra la bec si nu manancaFlorin scrie:Hmmm...eu cred ca acolo unde ai tinut-o, au fost niste curenti de aer care au provocat conjunctivita.Ochii nu sunt umflati?
Apa ce temperatura are?
- Testos juvenil

Foloseste butonul edit!
Este bine ca ai marit temperatura apei, dar nu inteleg ceva! Pe pm mi-ai zis ca are ochii bulbucati! Oricum, da-i cu vitamina A pe ochi, fereste-o de curenti de aer si variatii de temperatura si du-o de urgenta la veterinar pentru ca tu nu prea ai cum sa o ajuti fara un antibiotic.
Este bine ca ai marit temperatura apei, dar nu inteleg ceva! Pe pm mi-ai zis ca are ochii bulbucati! Oricum, da-i cu vitamina A pe ochi, fereste-o de curenti de aer si variatii de temperatura si du-o de urgenta la veterinar pentru ca tu nu prea ai cum sa o ajuti fara un antibiotic.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Florin are dreptate :fara antibiotice,creme,injectii nu ai cum sa o faci bine :(Florin scrie:Foloseste butonul edit!
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Doresc un sfat urgent
buna!Am si eu o problema cu o broscuta care are niste"alge" de culoare galbena-albicioasa si sunt pe carapacea ei ...eu tot le curat cu un servetel dar ele tot apar si nu stiu ce sa fac :( ...o fi vreo micoza? :| ....apa o schimb in fiecare zi si nu are cum sa fie de la acvariu .....chiar nu stiu ce sa fac ...in rest e sanatoasa si carapacea este tare....are vreo 2 luni ......pls datimi un sfat ...multumesc!
Alexandra
Re: Doresc un sfat urgent
daca ar fi micoze atunci solzii ar fi de culoare bruna si s-ar desprinde de carapace !:Dlxndr_faur scrie:buna!Am si eu o problema cu o broscuta care are niste"alge" de culoare galbena-albicioasa si sunt pe carapacea ei ...eu tot le curat cu un servetel dar ele tot apar si nu stiu ce sa fac :( ...o fi vreo micoza? :| ....apa o schimb in fiecare zi si nu are cum sa fie de la acvariu .....chiar nu stiu ce sa fac ...in rest e sanatoasa si carapacea este tare....are vreo 2 luni ......pls datimi un sfat ...multumesc!
Doresc un sfat urgent
multumesc alin :D ......mam mai linistit 8) ....in rest e sanatoasa...sper so duca tot asa...ms inca o data:*
Alexandra
cu placere si altadata
Doresc un sfat urgent
dar cum as putea scapa de "algele" astea?pt ca eu am sters carapacea cu un servetel si peste vreo 2 zile iar a aparut...nuj ce sai fac :(_
Alexandra
eu nu am mai avut problema asta nu stiu sa-ti raspund :(lxndr_faur scrie:dar cum as putea scapa de "algele" astea?pt ca eu am sters carapacea cu un servetel si peste vreo 2 zile iar a aparut...nuj ce sai fac :(_
12 mesaje
|Pagina 1 din 1