carapace moale

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

carapace moale

de michaele » 13 Iun 2007, 21:55

de ieri am inceput sa ii dau broscutei mele cu vit a pe carapace si cu mibazon la ochisori.deschidea ochisorii cam greu si nu manca.tot ieri am vazut-o dupa 14 zile de cand o am ca a mancat un gamarus.dar azi cand am venit am gasit-o mai lipsita de viata ca niciodata.abia daca mai misca si i s-a inmuiat carapacea.de ce? :cry: nu stiu ce sa fac.trebuie sa gasesc urgent un medic in zona.ma doare sufletul.chiar nu vreau sa moara.va rog mult ajutati-ma!
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 14 Iun 2007, 08:01

Citeste aici si aici si fa tot posibilul sa o duci la un medic veterinar pt o consultatie.
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Testos Admin
Testos Admin

de lxndr_faur » 09 Iun 2008, 08:50

diego scrie:Citeste aici si aici si fa tot posibilul sa o duci la un medic veterinar pt o consultatie.

sal am si eu o problema cu o broscuta europeana iam luat vita plus dar nu scrie nimik pe cutie ...adik cum se utilizeaza multi zic ca se da o data pe sapt de 2 ori pe zi si alte celea......sunt confuza ce sa fac? :?: pls help me!....multumesc.
Alexandra
Testos activ
Testos activ

Re: carapace moale

de alin » 09 Iun 2008, 17:29

michaele scrie:de ieri am inceput sa ii dau broscutei mele cu vit a pe carapace si cu mibazon la ochisori.deschidea ochisorii cam greu si nu manca.tot ieri am vazut-o dupa 14 zile de cand o am ca a mancat un gamarus.dar azi cand am venit am gasit-o mai lipsita de viata ca niciodata.abia daca mai misca si i s-a inmuiat carapacea.de ce? :cry: nu stiu ce sa fac.trebuie sa gasesc urgent un medic in zona.ma doare sufletul.chiar nu vreau sa moara.va rog mult ajutati-ma!

:arrow: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=7
:arrow: http://testoase.com/viewtopic.php?t=8&s ... 59905fc8a2
imi pare foarte rau dar din cate am citit este cam nasol... ti-am dat niste link-uri cu primul ajutor in cazul de imbolnavire si cu cabinete veterinare sper sa-ti foloseasca :cry:
Come to the dark side... We have COOKIES Imagine

Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testos meserias
Testos meserias