pneumonie...:-(

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

pneumonie...:-(

de alexpaun » 06 Iun 2008, 21:45

:( .....sunt foarte suparata.....broscuta mea pe care o am de 2 luni este foarte bolnava....s-a captusit cu o conjuctivita si in acelasi timp si cu o pneumonie......am fost cu ea la doctor......i-a fost administrat antibiotic.....acum mergem la cateva zile pentru antiinflamator si vitamine....dar ea degeaba saracuta, nu isi revine deloc...intram in a 2 saptamana de cand nu a mai deschis ochii, in seara asta s-a repetat a 2 a criza puternica....se agita groaznic si deschide gura ffff des si intr-un mod cumplit....se vede ca nu are aer si problemele cu respiratia o chinuiesc groaznic..... :(
eu sunt daramata, ma chinuie imposibilitatea de a o putea ajuta..... :(
intrebarea mea este: exista cineva a carui broscuta a fost bolnava de pneumonie si a reusit sa scape....?
precizez ca am cumparat-o acum 2 luni, este micuta, si de cand nu a mai deschis ochii, nici de mancat nu a mai mancat nimic, iar in apa nu mai sta sub nici o forma ...si acum se chinuie groaznic.... :( :( :(

de Florin » 07 Iun 2008, 08:46

In primul rand trebuie sa stii ca s-a imbolnavit din cauza ca nu i-ai asigurat conditiile necesare.Apa trebuie sa aiba 28 de grade, sa nu existe variatii de temperatura mari sau curenti de aer reci , iar apa trebuie sa fie foarte curata, mai ales acum.Cu vitaminele din magazin, nu prea mai ai ce sa ii faci, deoarece este deja intr-o stare grava.Continua cu antibioticele de la doctor, dar sa ii zici si ca face niste crize.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de alin » 08 Iun 2008, 20:17

du-o la doctorul Laurentiu Tudor el o va vindeca ! :wink:
Come to the dark side... We have COOKIES Imagine

Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testos meserias
Testos meserias