broscuta mea fugarita de un pestisor de 5 ori mai mic
Moderator: Sheppard
Au crescut la loc? Eu am avut acum ceva timp niste carasi aurii.Unul dintre ei avea numai jumatate de coada si nu a crescut la loc nici in 2 ani.Ma rog, sunt specii diferite. 8)
Am vazut in filmulete ca pestisorul este foarte rapid.Poate cand va mai creste si va deveni mai practica il va manca.Totusi, mie mi-ar placea sa se imprieteneasca si sa ramana asa pana la ,,adanci batraneti".
Am vazut in filmulete ca pestisorul este foarte rapid.Poate cand va mai creste si va deveni mai practica il va manca.Totusi, mie mi-ar placea sa se imprieteneasca si sa ramana asa pana la ,,adanci batraneti".
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
nu stiu ce specie e, nu m'am uitat cand l'am cumparat :lol: cand am vazut ca ii lipseste ceva am zis ca asa o sa ramana toata viata..ma rog,pana il mananca :)))) in max o saptamana avea coada la loc,inotatoarea a crescut si mai repede :D
ar fi ceva sa ramana prietenni :D sa creasca impreuna :P
insa presimt ca cer prea mult :(
ar fi ceva sa ramana prietenni :D sa creasca impreuna :P
insa presimt ca cer prea mult :(
dar eu am o intrebare legata de pesti ...
vreau sa-mi iau un peste sanitar deoarece am aflat ca "curata apa" (este adevarat?)deoarece asta e una dintre marile mele probleme :roll: (apa murdara)
In acvariu mai am 2 broscute oare se vor "bate"?
vreau sa-mi iau un peste sanitar deoarece am aflat ca "curata apa" (este adevarat?)deoarece asta e una dintre marile mele probleme :roll: (apa murdara)
In acvariu mai am 2 broscute oare se vor "bate"?
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
pai apa se murdareste din cauza resturilor de la testoase(cel putin la mine) ... oare rezolv problema daca iau un sanitar :?:
o sa pun cateva...sper sa va placa,unele probabil le stiti:D, enjoy !

:D explorand

ce nari are :lol: doua gaurele facute cu acu :lol: plus bula de aer care se aseaza pe nasuc cand doarme :D foarte comica,ma bine dispune

OZN :
=))))
are boala pe melc...
statea ca un catel
:D

haplea:
asta imi place cel si cel si cel si cel mai mult :X
asta e pestele pe atunci fara coada :D:
ce mica era cand am cumparat'o :X:X

:D explorand

ce nari are :lol: doua gaurele facute cu acu :lol: plus bula de aer care se aseaza pe nasuc cand doarme :D foarte comica,ma bine dispune

OZN :
=))))
are boala pe melc...
statea ca un catel :D

haplea:

asta imi place cel si cel si cel si cel mai mult :Xasta e pestele pe atunci fara coada :D:

ce mica era cand am cumparat'o :X:Xda... dar am zis ca aceea era mai "speciala"
p.s cati l are acvariu tau? e cam mare :mrgreen:(nu ca ar fi o problema)
p.s cati l are acvariu tau? e cam mare :mrgreen:(nu ca ar fi o problema)