am 2 broscute si una dintre ia cred ca este racita
Moderator: Sheppard
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
am 2 broscute si una dintre ia cred ca este racita
salut am 2 broscute testoase una este Lucia si celalalt este Andy duminica mia murita o broscuta care tot andi se numea din cauza pneumoniei care ia fost fatala iari ieri am cumparat alta care iam pus numele la fel dupa celalalta ca are comportamentul lui dar acesta scoate niste balonase de aer care le scotea si celalalt si imi este frica sa nu aibe si el aceasi soarta doamne fereste ca deja prima pierdere si sper si ultima nea fost fatala mie si la prietena mea deci intrebarea mea este ce sant cu balonasele care le scoate andy este cumva racit ca docorul veterinar la care am fost duminica cu broscuta care a murit mia zis ca asta este pneumonie de mancat mananca inoata vioi este nu inoata pe nici o parte inoata drept doar ca scoate baloanele de aier asa lea scos si celalalt de cand lam cumparat dar din pacate nu am stiut ca era bolnav
- Testos juvenil

doctori
am o intrebare pe ecest sait colaboreaza si doctori veterinari de animale exotice in special broastele testoase ca la o consultatzie pe mine ma cobreaza 35 de euro iar la urgentza 65 de euro chestea este ca trebuie sa merg cu ia pana in madrid si dureaza cam mult drumul si sper sa nu ii afecteze
- Testos juvenil

Foloseste butonul edit :!:
Decat sa zic vreo prostie si sa te sperii degeaba, mai bine te duci la veterinar cu ea si vezi ce zice.Eu nu cred ca are pneumonie, dar nu sunt sigur de asta.
Tu zici ca iti ia 35 de euro la o consultatie? Mi se pare foarte mult.De exemplu, veterinarul din orasul meu, nu a vrut sa imi ia niciun ban, dar tot i-am dat.Nici pentru tratament nu a vrut sa imi ia.
Decat sa zic vreo prostie si sa te sperii degeaba, mai bine te duci la veterinar cu ea si vezi ce zice.Eu nu cred ca are pneumonie, dar nu sunt sigur de asta.
Tu zici ca iti ia 35 de euro la o consultatie? Mi se pare foarte mult.De exemplu, veterinarul din orasul meu, nu a vrut sa imi ia niciun ban, dar tot i-am dat.Nici pentru tratament nu a vrut sa imi ia.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Florin, uite-te ca ea este din Spania si nu din Romania, la noi mai merge cum mai merge dar acolo e foarte diferit, alte nivele de trai, alte lumi (la propiu)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Florin nu inteleg ce zici prin butonul edit saint nou pe acest sait asa ca nu prea stiu .Iar cu broscuta orcum am sa merg cu ia la veterinar sa o vada chestea este ca numai ce am cumparato pe a 2a si este bolnava de cand am cumparato iar pe prima am cumparato tot din acest loc cea care a murit. Am dat telefon acolo de unde am cumparato sa vad daca au doctor veterinar au dar nu de animale exotice ,iar ei vand tot felul de animale de la A laZ este un supermercado mare de marimea lui Billa si nu au un doctor veterinar pt animale exotice culmea si ei vand tot tipul de animale exotice dar cel mai grav este ca vand animalele bolnave dupa ce ma duc la doctor cu ea si vad ce imi zice vreau sa le fac o denuntzie .
- Testos juvenil

Florine ai avut dreptate cu raceala nu este racita este normal sa scoata balonase de aer ,este rau sa scoata balonase de aer cand sta intrun singur loc si tine gura deschisa prea mult sau isi tine gatu alungat .Numai ce mam intors de la doctorul veterinar pe care lam omorat cu intrebarile dar am si aflat foarte multe lucruri despre broastele testoase ce este bine si ce este rau mai tarziu o sa va povestesc ce am aflat
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

7 mesaje
|Pagina 1 din 1