broasca de florida care se teme de apa??
Moderator: Sheppard
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
broasca de florida care se teme de apa??
am observat ceva foarte ciudat. Cum a crescut in acvariu mic cu apa putina, la broasca mea ii e frica de apa. Si cand mananca sta pe insulita, si intinde capul dupa mancare nu intra in apa sa o ia. Atata noroc ca filtul face curent si o aduce aprope de insula. Cum as putea sa o fac sa-si incalce fobia de apa adanca??? adanca adica 15 cm ...
se poate la varsta de 5 ani sa o invat sa nu-i fie frica de apa ?:D
se poate la varsta de 5 ani sa o invat sa nu-i fie frica de apa ?:D
- Testos juvenil

Re: broasca de florida care se teme de apa??
ce temperatura are apa ?
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
inainte cati cm avea coloana de apa? eu ti-as sugera sa reduci nivelul apei asa cum a fost broscuta ta crescuta iar apoi sa adaugi zilnic cate 2-3 cm, poate asa o sa se obisnuiasca mai repede.
Ultima oară modificat de diego pe 26 Mai 2008, 19:27, modificat 1 dată în total.
7 mesaje
|Pagina 1 din 1