pete rosiatice

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

pete rosiatice

de alexandra_ » 17 Mai 2008, 16:53

Salut. Revin din pacate cu alta problema, poate aveti voi vreo idee. De vreo 2 saptamani tot apar pe carapeacea testoasei mele un fel de depuneri rosiatice. Daca dau cu degetul pe ele se duc imediat, dat nu-mi dau seama de la ce ar putea fi. Nu arata a bacterii sau a vreo afectiune, sunt sigura ca sunt depuneri de la ceva sau un soi de alge, dar nu stiu de la ce.(Din pacate nu am cum sa pun poze, caci n-am de unde lua un aparat foto.) De curand tocmai isi revine dupa o boala - a avut o infectie la ochi care a trecut cu vit. A si kanamicina- care a venit din senin si a trecut la fel. Pe toata perioada cat a fost bolnava n-a vrus sa manance altceva decat peste uscat, si de atunci au aparut si depunerile. Cand alternez pestele cu altceva nu mai apar, ca si cum ar aparea daca i-as da de 3 ori pe zi peste. Acum problema e ca s-a obisnuit asa si nu mai vrea altceva, dar ne dezvatam noi. Sa aibe treaba asta cu pestele vreo legatura cu depunerile rosii? Voi v-ati intalnit cu asa ceva? ( cudepunerile rosii vreau sa zic, nu intamplarile bizare cu abuzurile de peste :D)
Testos juvenil
Testos juvenil

de Monoceros » 18 Mai 2008, 12:48

Daca apar si pe peretii acvariului sau elementele de decor... sunt alge.
Testos Admin
Testos Admin

de alexandra_ » 18 Mai 2008, 18:32

Nu apar decat pe carapacea ei. I am scos ieri din meniu pestele si le-am curatat si n-au mai aparut. O sa-i schimb pestele, poate gasesc altceva, desi nu stiu ce legatura poate sa aibe asta cu petele acelea. Multumesc de rasp.
Testos juvenil
Testos juvenil