Noua in viata broscutelor
Moderator: Sheppard
12 mesaje
|Pagina 1 din 1
Noua in viata broscutelor
Salut,
Am luat acum o saptamana de la un pet shop 2 broscute.Au fost cele mai dulci de acolo.Acum una din ele sta mai mult afara din apa si cateodata scoate un sunet ciudat,la inceput nu facea asta,parca ar sughita,stranuta.Poate parea amuzant dar nu as vrea sa pateasca ceva.Si inca o problema nu imi dau seama dak sunt fete sau baieti,sau fata si baiat. :oops:
Am citit aici ca la broscutele mici este normal sa aiba carapacea mai moale.Dar nu stiu daca si la mine este bine,ele au carapacea moale.
Am luat acum o saptamana de la un pet shop 2 broscute.Au fost cele mai dulci de acolo.Acum una din ele sta mai mult afara din apa si cateodata scoate un sunet ciudat,la inceput nu facea asta,parca ar sughita,stranuta.Poate parea amuzant dar nu as vrea sa pateasca ceva.Si inca o problema nu imi dau seama dak sunt fete sau baieti,sau fata si baiat. :oops:
Am citit aici ca la broscutele mici este normal sa aiba carapacea mai moale.Dar nu stiu daca si la mine este bine,ele au carapacea moale.
- Testos juvenil

Mareste-o la 28 de grade. Poate avea pneumonie. Uite o lista cu veterinari, dar ai dreptate...nu prea poti avea incredere in unii: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=8
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Re: Noua in viata broscutelor
a murit :cry: ,nici nu am ajuns bine acasa si......
- Testos juvenil

Re: Noua in viata broscutelor
ce pacat ! poate ai luat-o bolnava ! nu stii motivul ?
P.Sai grija sa nu se imbolnaveasca celalalta broscute
P.Sai grija sa nu se imbolnaveasca celalalta broscute
12 mesaje
|Pagina 1 din 1