ajutor pentru salvarea unei testoase abandonate

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

ajutor pentru salvarea unei testoase abandonate

de andreeacam » 18 Apr 2008, 20:40

Am gasit in seara aceasta in lacul Cismigiu o testoasa de Florida. Este intr-o stare foarte proasta (ochii sunt umflati, carapacea degradata, foarte slabita), are aproximativ 16 cm.
Nu o pot tine si nici sa-i ofer conditii bune de viata. Locuiesc cu chirie, am deja o pisica si-o testoasa, inca un animal i-ar determina pe proprietari sa ma arunce in strada.
Astept un raspuns cat mai urgent, o solutie, pentru salvarea ei.

Sper ca am postat acest topic in sectiunea care trebuia. Va multumesc!

de Florin » 19 Apr 2008, 08:52

Nu prea inteleg...nu poti sa o tii dar astepti solutii pentru salvarea ei.Singura, in cazul tau, ar fi donarea ei, dar nu cred ca o ia cineva, asa bolnava.Daca poti sa o tii pana se face bine, pune-o intr-un acvariu, iar temperatura apei sa fie de 28 de grade.Si da-i cu niste vitamine de la vita kraft.
Alta solutie ar fi sa o duci la un veterinar si sa o lasi acolo.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de andreeacam » 22 Apr 2008, 10:42

Poate cineva a mai trecut prin asa ceva si a gasit vreo organizatie care le protejeaza,sau are un acvariu disponibil si ceva afectiune de daruit chiar si unei testoase bolnave. Dar care se va face bine daca e ingrijita corespunzator.Dl dr.laurentiu Tudor i-a curatat carapacea,i-a facut un antibiotic pt ca metabolismul ei a fost dat peste cap si ii da sanse de supravietuire.Probabil ca mai are destul de trait.
Pt ca unor oameni nu le-a pasat prea tare de acest aspect,eu caut un alt OM care sa-i asigure un viitor.Tratamentul il asigur eu.
Ma gandesc ca ar fi bine sa deschideti un nou forum in care sa se dezbata exclusiv problema abandonarii si adoptarii testoaselor aflate in dificultate.
Nu cred ca se numesc iubitori de animale doar cei care isi cumpara animale de rasa,frumoase, sanatoase,numai bune sa se mandresca cu ele si cu conditiile pe care le pot oferi.Un caine schiop,o pisica culeasa din gunoaie,o testoasa amarata pot raspunde ajutorului nostru cu infinit mai multa dragoste.
Poate prin dezbaterea acestei probleme si prin incurajarea adoptarii ati trezi cumva constiinta unora si nestiinta altora.

de alin » 24 Apr 2008, 14:07

eu as avea nevoie de inca o broscuta :stud pui te rog o poza ? sau scrie-mi pe davincionu@yahoo.com
Testos meserias
Testos meserias

de andreeacam » 08 Mai 2008, 12:45

Imagine

de alin » 16 Mai 2008, 18:48

broscuta a intrat in posesia mea :thumbsup: .. rog moderatorii sa inchida topicul
Testos meserias
Testos meserias